Latest News

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Θρίλερ με την 37χρονη Πειραιώτισσα Ανθή Λινάρδου


Χωρίς τέλος συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 37χρονης Ανθής Λινάρδου από τον Πειραιά, η οποία δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής από το βράδυ του...
περασμένου Σαββάτου.
Οι έρευνες παραμένουν μέχρι στιγμής άκαρπες με την αστυνομία και την Ασφάλεια Κοζάνης εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν στραφεί στο στενό συγγενικό της περιβάλλον, προκειμένου να φτάσουν στη λύση του μυστηρίου, που έχει αναστατώσει τη μικρή τοπική κοινωνία.
Και αυτό διότι, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν κάθε πιθανό στοιχείο που θα τους οδηγήσει στα ίχνη της 37χρονης ( κατάγεται από τον Πειραιά και είναι μητέρας τριών μικρών παιδιών), αναζητώντας και την παραμικρή λεπττομέρεια για τις τελευταίες της κινήσεις, που, ενδεχομένως, θα δώσουν και απαντήσεις σε πολλά και κρίσιμα, αναπάντητα ερωτήματα.
Να σημειωθεί πως από τις 5 το απόγευμα ο σύζυγος της 37χρονης και συγγενικά του πρόσωπα κλήθηκαν να δώσουν και πάλι καταθέσεις, αρχικά στο Α.Τ. Σερβίων και στη συνέχεια στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης.
Η πεθερά της αγνοούμενης Ανθής, η κυρία Αθηνά Τσιουχάρα μίλησε στο star αναφέροντας συγκλονισμένη" «Δεν έχουμε κανένα νέο από την Ανθή. Ψάχνουμε αλλά δεν μας έχει ειδοποιήσει κανείς. Καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα.»
Νωρίτερα, ο σύζυγός της είχε κάνει έκκληση για να βρεθεί η γυναίκα και μάνα των τριών παιδιών τους. «Ήταν κάπως διαφορετική την τελευταία φορά που την είδα. Όταν γνωρίζεις κάποιον δέκα χρόνια τον καταλαβαίνεις. Εάν μου είχε πει κάτι, δε θα την άφηνα να φύγει» είχε σημειώσει, ελπίζοντας να μην της έχει συμβεί κάτι κακό.
Η 37χρονη από τότε που γέννησε τις δίδυμες κόρες της αφιερώθηκε εξ ολοκλήρου στην οικογένειά της και σύμφωνα με τον σύζυγό της ήταν πάντα πολύ δυναμική.Περισσότερα εδώ