Latest News

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Ποιος είναι ο χορηγός των Χριστουγεννιάτικων παιχνιδιών στο Δήμο Πειραιά (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Όταν αρχίζουν να στήνονται τα πρώτα παιδικά παιχνίδια στο κέντρο της πόλης, τότε καταλαβαίνει κανείς ότι πλησιάζουν τα Χριστούγεννα στο...
Δήμο Πειραιά. 
Ήδη, συνεργεία ...αγνώστου ταυτότητος έχουν αρχίσει να τοποθετούν παιχνίδια στην πλατεία Κοραή, μπροστά από το δημαρχείο του Πειραιά. 
Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει επισήμως γνωστό ποιος είναι ο χορηγός που πληρώνει για τα παιχνίδια, αν και πιθανότατα θα είναι ο γνωστός μόνιμος...
Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η ΔΗΡΑΠ ζήτησε και πήρε άδεια για να χρησιμοποιήσει κοινόχρηστους χώρους σε διάφορα σημεία της πόλης. Πάντως, ο Δήμος Πειραιά και η ΔΗΡΑΠ έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν έχουν να διαθέσουν χρήματα για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και θα αναζητούσαν κάποιον χορηγό που θα καλύψει το σύνολο ή τουλάχιστον ένα μέρος τους κόστους. 
Πέρσι τα έξοδα είχε αναλάβει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, ωστόσο το παράδοξο ήταν πως παρά την γενναιόδωρη χορηγία υπήρχε σχεδόν το ίδιο εισιτήριο  στα παιχνίδια και το παγοδρόμιο με την προηγούμενη χρονιά επί δημαρχίας Μιχαλολιάκου... (ΕΔΩ) (ΕΔΩ)
Τη ίδια στιγμή, έχει στηθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον πεζόδρομο στη Δραγάτση, με φόντο το  καλυμμένο κατά το ήμισυ  κτίριο-γιαπί της Ραλλείου Σχολής που προορίζεται να μετατραπεί σε δικαστικό μέγαρο για να στεγαστεί μέρος των δικαστικών υπηρεσιών του Πειραιά.

@ Τελικά, ποιος είναι χορηγός των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Πειραιά; 
νιάου, νιάου