Latest News

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Χωρίς κόσμο άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο... (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Με την παρουσία ελάχιστων δημοτών και τη μουσική υπόκρουση της Φιλαρμονικής φωταγωγήθηκε, πριν από λίγο, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο...
Δήμο Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης άναψε το δέντρο στον πεζόδρομο της Δραγάτση, σηματοδοτώντας την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων της πόλης. Την εορταστική ατμόσφαιρα προσπάθησε να δώσει η  Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου. 
Ωστόσο παρά τις καλές καιρικές συνθήκες για την εποχή ο κόσμος δεν φάνηκε ν' ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της δημοτικής αρχής στην έναρξη των εκδηλώσεων εν όψει των Χριστουγέννων.
 Όσοι παραβρέθηκαν στο άναμμα του δέντρου δεν ήταν περισσότεροι από τα μέλη της Φιλαρμονικής! (καμιά πενηνταριά άτομα κυρίως περαστικοί από το πεζόδρομο). 
Εκείνο όμως που έκανε εντύπωση ήταν ότι δεν μπήκαν στο κόπο να πάνε ούτε το σύνολο των δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού της πλειοψηφίας Πειραιάς Νικητής παρά το γεγονός ότι πριν από λίγη ώρα είχε συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο. 
Εν πάση περιπτώσει, αυτή ήταν η πρώτη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση κι αναμένεται ότι σιγά σιγά ο κόσμος θα μπει στο κλίμα των εορταστικών ημερών γιατί το έχει ανάγκη να περάσει καλά και να ξεφύγει από τα καθημερινά προβλήματα...

@Καλά Χριστούγεννα σ' όλους!