Latest News

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Ο Πηρούνιας, ο Μαρινάκης και ο Δήμος Πειραιά


Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχουν οι λεπτομέρειες για την σχέση του Νίκου Πηρούνια με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και το Δήμο Πειραιά στις δημοτικές εκλογές...
του 2014. 
Οι λεπτομέρειες αυτές προκύπτουν από την συνέντευξη του πρώην προέδρου του Εθνικού και δημοτικού σύμβουλου Πειραιά. (ΕΔΩ)

Όπως αναφέρει ο Νίκος Πηρούνιας, «είχα μια διαμάχη με τον φίλο μου Δημήτρη Μελισσανίδη. 
Είχε δεσμευτεί στον τότε δήμαρχο Πειραιά Μιχαλολιάκο ότι θα κατέβαινα μαζί του. Μίλησα με τον Μελισσανίδη και του είπα θα αποφασίσω τι θα κάνω. Ήδη είχαν ανακοινώσει τον συνδυασμό τους οι Μώραλης-Μαρινάκης. 
Είχα πολιτική κόντρα με τον Μιχαλολιάκο και αντιδρώντας κατέβηκα στις εκλογές με τον Μαρινάκη..."
Στη συνέχεια, ο ίδιος αποκαλύπτει ότι εδώ και σχεδόν δέκα μήνες δεν έχει καμία επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά "από τον Δεκέμβριο του 2014 κόψαμε την καλημέρα. Αθέτησε υποσχέσεις που μου έδωσε για τα δημοτικά ζητήματα».
Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο είναι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού "Πειραιάς Νικητής" του δημάρχου Γιάννη Μώραλη.
Αυτά για την σχέση Πηρούνια- Μαρινάκη όσον αφορά στο Δήμο Πειραιά...
@ Κατά τα λοιπά, είναι απορία άξιον - και ίσως και για γέλια αν δεν ήταν τόσο σοβαρό το θέμα-γιατί κάποιοι συνεχίζουν να προσπαθούν ακόμα να εμπλέξουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη με την υπόθεση του πλοίου "NOOR 1", από την στιγμή που το όνομα του δεν αναφέρεται ούτε στη δικογραφία και δεν έχει κληθεί καν να καταθέσει ως μάρτυρας, ενώ η δίκη βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη...