Latest News

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Πανέμορφη Ρωσίδα βουλευτής έκανε σεξ με τον άνδρα της στο αυτοκίνητο και εκείνο ανατινάχτηκε! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η γυναίκα τινάχτηκε μέτρα μακριά διαμελισμένη και νεκρή, ενώ ο άνδρας της εικάζεται πως ο ίδιος τοποθέτησε και πυροδότησε τη βόμβα επειδή τη ζήλευε. Πέθανε και εκείνος....
ακαριαία.
Η Οξάνα Μπομπρόφσκαγια ήταν μόλις 30 ετών. Πολλοί την θεωρούσαν από τα πουλέν του Βλαντιμίρ πούτιν, ο οποίος την έπαιρνε συχνά πυκνά σε κάθε εκδήλωση που παραβρίσκονταν. Την καλούσε σε κάθε δεξίωση και σε κάθε πάρτι που έκανε.Η Οξάνα ήταν μέλος του Ρωσικού Κοινοβουλίου. Ήταν μαυρομάλλα, με πανέμορφο πρόσωπο και ένα εκπληκτικό κορμί. Τους τελευταίους μήνες ο σύζυγος της Νικήτα, άρχισε να υποψιάζεται ότι η Οξάνα που καθυστερούσε να επιστρέψει τα βράδια, δεν το έκανε επειδή είχε δουλειά σαν βουλευτής, αλλά επειδή έβγαινε με πλούσιους άνδρες.Οι καυγάδες ήταν καθημερινό φαινόμενο στην μεγάλη κατοικία του ζεύγους και μάλιστα πολλοί από αυτοί γινόντουσαν μπροστά στα μάτια της 4χρονης κόρης τους. Ο Νικήτα αποκαλούσε τη Οξάνα «πόρνη πολυτελείας» και εκείνη τον αγνοούσε και αυτό τον εκνεύριζε ακόμη περισσότερο.Πριν από λίγα βράδια το ζευγάρι αποφάσισε από κοινού να προσπαθήσει για χάρη της κόρης τους να τα βρει. Ο Νικήτα πήγε να πάρει την Οξάνα με το αυτοκίνητο από το τοπικό κοινοβούλιο της πόλης Νοβοσιμπρίσκ, στη Σιβηρία όπου έμεναν. Πήγαν για φαγητό και ποτό και η βραδιά κυλούσε ιδανικά.Στην επιστροφή για το σπίτι ο Νικήτα έκανε μια μικρή παράκαμψη και σταμάτησε σε κάποιο μεγάλο πάρκο. Κλείδωσε τις πόρτες του τζιπ, έσβησε τα φώτα και άρχισε μέσα στο αυτοκίνητο να φιλιέται με την Οξάνα. Το ένα φιλί έφερε το άλλο και σύντομα το ζευγάρι αποφάσισε να περάσει στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου για να κάνει σεξ.Έξω έκανε κρύο , είχε -6 βαθμούς, και τα τζάμια είχαν θολώσει. Ο Νικήτα και η Οξάνα άρχισαν να απολαμβάνουν τα κορμιά τους όπως έκαναν πριν από χρόνια όταν ήταν ερωτευμένοι. 
Η Οξάνα γυμνή μιλούσε τρυφερά στον σύζυγο της και του έλεγε πως τον αγαπά. Το ίδιο και εκείνος. Ξαφνικά η Οξάνα είδε κάτι να γυαλίζει στο χέρι του συζύγου της. Δεν πρόλαβε να τον ρωτήσει τι κρατάει. Άκουσε μόνο ένα κλικ και το αυτοκίνητο ανατινάχθηκε. Η έκρηξη ήταν σφοδρή. Το κορμί της Οξάνα διαμελίστηκε και τα μέλη της πετάχτηκαν δεκάδες μέτρα μακριά.
Η αστυνομία της πόλης αρχικά υπέθεσε ότι πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια, ύστερα όμως διαπίστωσε πως ο Νικήτα είχε ο ίδιος τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό στο ίδιο του το αυτοκίνητο. ΤΝΤ και χειροβομβίδες που είχε συνδέσει με ένα μοχλό πυροδότησης που βρέθηκε στο κομμένο του χέρι. Ο Νικήτα υπηρετούσε σαν στρατιωτικός στην τοπική βάση της περιοχής σε επίλεκτο σώμα.