Latest News

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Πιο εξωστρέφεια δεν γίνεται στο Δήμο Πειραιά!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Δεύτερο ταξίδι στο εξωτερικό μέσα σε 15 ημέρες έκανε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης μαζί με τον...
Πέτρο Κόκκαλη. 
Αυτή τη φορά, βρέθηκαν στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, ενώ πριν από σχεδόν δύο βδομάδες είχαν είχαν επισκεφθεί τις Βρυξέλλες(ΕΔΩ)(ΕΔΩ)
Τώρα ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας  Πέτρος Κόκκαλης, πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, από την Τετάρτη 25 έως την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015, στο πλαίσιο της σχέσης αδελφοποίησης των δύο πόλεων, κατόπιν πρόσκλησης της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της τοπικής κυβέρνησης.
Σύμφωνα με την σχετική - και αναλυτική -ανακοίνωση, στόχος της επίσκεψης ήταν η αναβάθμιση των υφιστάμενων συμβατικών σχέσεων καθώς και η διαμόρφωση προγράμματος κοινών δράσεων και εκδηλώσεων των δύο πόλεων, ενόψει του κοινού έτους Ελλάδας-Ρωσίας 2016.
(Όσοι θέλετε να διαβάσετε περισσότερα, μπορείτε να επισκεφθείτε άλλες ιστοσελίδες που δημοσιεύουν αποκλειστικά ολόκληρο το Δελτίο Τύπου, το οποίο δεν έστειλαν εδώ...)

@ Δύο ταξίδια και μάλιστα μέσα στον ίδιο μήνα είναι πρωτόγνωρο φαινόμενο για τον δήμο Πειραιά. Πιο εξωστρέφεια δεν γίνεται, λέμε!