Latest News

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Τρέχουν σε λάθος κατεύθυνση στο Δήμο Πειραιά...(δις)

Μια ακόμη συνέντευξη τύπου έδωσε ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης. Αυτή τη φορά για την προβολή του αγώνα σκυταλοδρομίας «Βίκος Street Relays» που θα διεξαχθεί για δεύτερη χρονιά....
στον Πειραιά. 
Σίγουρα δεν είναι κακό να προβάλλεις τα αθλητικά δρώμενα στην πόλη κι αυτό δεν γίνεται πρώτη φορά από τη δημοτική αρχή.
Ωστόσο δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι έχουν περάσει 13 μήνες και ο δήμαρχος δεν έχει δώσει ούτε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης για τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τους δημότες της πόλης!
Ο Γιάννης Μώραλης φαίνεται πως έχει επιλέξει να καλεί τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για την προβολή αθλητικών δρώμενων που διοργανώνονται σε συνεργασία με ιδιωτικές εταιρείες ή για διάφορες εκδηλώσεις στην πόλη, όπως οι Ημέρες Θάλασσας. 
Αντίθετα, δεν έδωσε συνέντευξη τύπου ούτε στην αρχή της θητείας του για να ενημερώσει τους δημότες τι παρέλαβε από την προηγούμενη δημοτική αρχή, ούτε με την συμπλήρωση ενός χρόνου για να πει τι έκανε ή τι δεν έκανε ως δημοτική αρχή, αλλά και τι σκοπεύει να κάνει στο Δήμο Πειραιά. Ούτε τώρα που "τρέχουν" δύο μείζονα θέματα, όπως η πώληση του ΟΛΠ και το μεταναστευτικό, τα οποία μπορεί να επηρεάσουν τη ζωή των κατοίκων για τα επόμενα χρόνια.
@ Φυσικά είναι δικαίωμα του δημάρχου να επιλέξει που και πότε θα δώσει συνέντευξη τύπου, αλλά δεν πρέπει να ενοχλείται όταν το επισημαίνουν "κάποια blogs" που γράφουν ξανά ότι συνεχίζουν να τρέχουν, αλλά σε λάθος κατεύθυνση στο Δήμο Πειραιά...(δις)(ΕΔΩ)