Latest News

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Ζώδια: Οι προβλέψεις της ημέρας


Δείτε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για όλα τα ζώδια...


ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός με τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνεις, αφού το πιθανότερο είναι, είτε να δουλέψεις για λογαριασμό κάποιων «πονηρών», είτε να ματαιοπονείς «κυνηγώντας ανεμόμυλους».
Επιπλέον, όπου κι αν βρεθείς, έχε καλού-κακού μαζί σου κι ένα πρόχειρο φαρμακείο.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε προσκαλεί σε νέες περιπέτειες, αυτήν την φορά όμως τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι ούτε απλά, ούτε εύκολα και η πιθανότητα να «μπλέξεις» σε μια σχέση με ουσιαστικά προβλήματα θα πρέπει να σε κάνει πολύ πιο επιφυλακτικό/η.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ίσως ο πιο γρήγορος δρόμος για να χάσει κάποιος/α την εμπιστοσύνη σου είναι να σου τάξει κέρδη ή αγαθά που ποτέ δεν θα περιέλθουν στην κατοχή σου. Το κακό είναι ότι μέχρι να πιστοποιήσεις την απάτη, μπορεί ήδη να έχεις πέσει θύμα μιας οικονομικής ή συναισθηματικής εκμετάλλευσης κι ο Ποσειδώνας έρχεται για να στο επισημάνει.

Ερωτικά
Τα διαρκή «σκοτσέζικα ντους» στα οποία σε υποβάλει ο Άρης μπορεί να σε έχουν κάνει να χάσεις τον ύπνο σου κι αν συνεχίσεις έτσι κινδυνεύεις να αποσυντονιστείς πλήρως. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να αποσυρθείς μέχρι νεωτέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο Άρης στην Παρθένο δείχνει πρόθυμος να ταράξει την οικογενειακή σου γαλήνη, γι' αυτό καλό είναι να επαγρυπνείς! Κατ' αρχήν τσέκαρε τα υδραυλικά και τις αποχετεύσεις, ύστερα ψάξε για ενδεχόμενους λιλιπούτειους εισβολείς και βέβαια μην παραλείψεις να σφαλίσεις πόρτες και παράθυρα, είτε λείψεις είτε απλά κοιμάσαι.

Ερωτικά
Ο Ερμής σε φέρνει σε επαφή με πολλά πρόσωπα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν αλλά φαίνεται ότι σου κάνουν περισσότερο για φίλοι/ες, παρά για ερωτικοί σύντροφοι. Τελικά όμως από γνωριμία σε γνωριμία, όλο και κάτι καλό μπορεί να προκύψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Συχνά περιστοιχίζεσαι από οικεία πρόσωπα, θεωρώντας δεδομένη την τιμιότητα τους, αυτήν την φορά όμως φαίνεται ότι κάποια «παιχνίδια» στο άμεσο περιβάλλον σου δεν είναι και τόσο αθώα, ας είσαι λοιπόν πιο υποψιασμένος/η. Επιπλέον πρόσεξε για πιθανές διαρροές υγρών ή αερίων που θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε μια μίνι καταστροφή!

Ερωτικά
Ο Πλούτωνας σε καλεί να πάρεις μια απόφαση που μπορεί να καθορίσει την προσωπική σου ζωή για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Είτε θα παραμείνεις προσκολλημένος/η στο παρελθόν, είτε θα το αφήσεις πίσω σου χαράσσοντας μια νέα πορεία.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Κάποιοι που γνωρίζουν τις καλές προθέσεις σου και την ευαισθησία σου για όσες και όσους υποφέρουν, ίσως αποπειραθούν να σου κάνουν μια γενναία οικονομική αφαίμαξη, παρουσιάζοντας μια κατάσταση που απλά δεν υφίσταται. Γενικότερα οφείλεις να είσαι πιο προνοητικός σε σχέση με την διαφύλαξη των κεκτημένων σου.

Ερωτικά
Ο Κρόνος περιορίζει τις προσδοκίες σου κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση οφείλεις να δώσεις λύσεις στις όποιες δυσλειτουργίες της, πριν να είναι πολύ αργά. Αν πάλι είσαι μόνος/η, θα ήταν μέγα λάθος να μπεις σε μια σχέση χωρίς να θέσεις τα όρια σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιο σου σε ωθεί να αναλάβεις δυναμικές πρωτοβουλίες για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, την ίδια στιγμή όμως φαίνεται ότι κάποιοι επιχειρούν να κατευθύνουν την δράση σου εκεί που τους συμφέρει ή ακόμη χειρότερα, να σε εκθέσουν γνωρίζοντας τις αδυναμίες σου. Φρόντισε λοιπόν να καλύψεις τα νώτα σου.

Ερωτικά
Ο Ποσειδώνας σε κάνει να μην μπορείς να δεις καθαρά πρόσωπα και καταστάσεις, με αποτέλεσμα να κάνεις λάθη για τα οποία αργότερα θα μετανιώσεις. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η είναι πολύ πιθανόν να νιώσεις προδομένος/η ή εξαπατημένος/η.


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Με την αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα να δεσπόζει στους ουρανούς το πρώτο που θα πρέπει να προσέξεις είναι η υγεία σου, φρόντισε λοιπόν να μην εκθέτεις τον εαυτό σου σε ενδεχόμενες ιώσεις ή μολύνσεις. Καλό είναι ακόμη να ελέγξεις προσεκτικά το τι τρως και –κυρίως- το τι ή πόσο πίνεις, ώστε να αποφύγεις ανεπιθύμητες καταστάσεις.

Ερωτικά
Ο Ουρανός μπορεί να σε βοηθήσει να συντηρήσεις μια σχέση από την στιγμή που δεν υπάρχουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις. Κι όπως θα διαπιστώσεις στην πορεία, αυτή είναι η σωστή πολιτική ώστε η σχέση σου να παραμείνει «παραδόξως» σταθερή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Όπου υπάρχει μυστήριο, ο ρόλος σου γίνεται αναπόφευκτα πρωταγωνιστικός κι ίσως είσαι πολύ κοντά σε μια ακόμη δικαίωση σου. Αυτήν την φορά καλείσαι να διερευνήσεις την «ύποπτη» εμπλοκή ενός προσώπου του φιλικού σου περιβάλλοντος σε μια οικονομική υπόθεση αλλά επειδή όσο ψάχνεις βρίσκεις, έπεται και συνέχεια.

Ερωτικά
Ο Ποσειδώνας προσπαθεί να σου ρίξει «στάχτη στα μάτια» κι ίσως να τα καταφέρει αφού ακόμη και η συνήθως εύστοχη καχυποψία σου, μπορεί να λαθέψει. Ναι, όντως κάτι παραπλανητικό υπάρχει αλλά τελικά ο/η «ένοχος» μπορεί να κρύβεται αλλού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να κάνεις ένα διάλλειμα από τις κύριες ασχολίες σου, δίνοντας προτεραιότητα στην χαλάρωση σου και την επαφή σου με την φύση. Αν παρ' ελπίδα τον παρακούσεις, σύντομα θα σου αποδείξει ότι όλα αυτά για τα οποία πάσχισες δεν είναι παρά «χίμαιρες» και στην ουσία έκανες «μια τρύπα στο νερό»!

Ερωτικά
Ο Ουρανός «απειλεί» να ανατρέψει τις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή, πιθανόν μάλιστα με απροσδόκητο τρόπο και σε μια τέτοια περίπτωση είναι προτιμότερο να προκαλέσεις εσύ τις όποιες αλλαγές, παρά να περιμένεις να σου συμβούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Όπως κάθε φορά που ενεργοποιείται ο Ποσειδώνας, έτσι και τώρα καλείσαι να αποφύγεις παγίδες και «στημένες» καταστάσεις. Στην παρούσα φάση μάλιστα φαίνεται ότι στο «κόλπο» είναι ένα πρόσωπο του περιβάλλοντος σου. Επιπλέον, αν ταξιδέψεις με δικό σου μέσον, προνόησε για την καλή λειτουργία των υδραυλικών.

Ερωτικά
Ο Πλούτωνας αλλάζει αργά αλλά επίμονα τις σταθερές σου κι όλη αυτή η διαδικασία θα επηρεάσει αναπόφευκτα και τις σχέσεις σου. Δεν θα αργήσεις λοιπόν να διαπιστώσεις ότι υπάρχει πλέον ένα αγεφύρωτο χάσμα ανάμεσα στο χθες και το σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά
Η αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα εγκυμονεί κάποιους κινδύνους για τα οικονομικά σου, πολύ περισσότερο αν εκθέτεις σε κοινή θέα τα χρήματα σου ή αντικείμενα αξίας. Καλό θα ήταν λοιπόν να είσαι πιο προσεκτικός/η κι ακόμη καλύτερο να ψάξεις, ώστε να εντοπίσεις έγκαιρα τους απανταχού «πονηρούς».

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η και ενδώσεις σε μια σχέση, να ξέρεις ότι στην πορεία της θα αποδειχθεί αρκετά κουραστική και ο αρχικός ενθουσιασμός θα κοπάσει. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση καλείσαι να την αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά, χωρίς «φιοριτούρες».

ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά
Όσο κι αν θες να «ζεις στον κόσμο σου», δραπετεύοντας από κάθε δυσκολία, οι άλλοι σε αναγκάζουν να πάρεις θέση «εδώ και τώρα». Κι ίσως τελικά να σου κάνουν χάρη, αφού έτσι με την συνδρομή του Ποσειδώνα, θα αναδείξεις την ικανότητα σου να «μυρίζεσαι» το τι πραγματικά «παίζεται» χωρίς να έχεις στα χέρια σου κανένα στοιχείο.

Ερωτικά
Βρίσκεσαι στο μεταίχμιο του «πριν» και του «μετά» κι ίσως δημιουργηθούν κάποιες «έκρυθμες» καταστάσεις από τις διαρκείς παλινδρομήσεις σου. Φαίνεται όμως ότι τελικά παίρνουν οι άλλοι τις αποφάσεις, βγάζοντας σε από τον κόπο και το δίλημμα.