Latest News

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Γι' αυτά δεν είπε κουβέντα ο δήμαρχος...

Ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης δεν λέει κουβέντα στην συνέντευξη για το υπ΄αριθμόν ένα πρόβλημα στο Δήμο Πειραιά, που είναι...
τα οικονομικά.

Τι ενέργειες έχουν γίνει από την πλευρά του εδώ και σχεδόν ένα χρόνο προκειμένου να αντιμετωπιστεί το οξύ οικονομικό πρόβλημα που κληρονόμησε από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές, αλλά τώρα  καλείται να το διαχειριστεί κατά τη διάρκεια της θητείας του. 

Δεν λέει κουέντα για τι έχει κάνει ή θα κάνει άμεσα με την διαχείριση των θεμάτων της καθημερινότητας, (πχ καθαριότητα, πράσινο κ.α.) που υπάρχουν πολλά παράπονα από τους δημότες που πληρώνουν ακριβά ανταποδοτικά τέλη. 
Δεν λέει κουέντα για το τι έχει κάνει ή πρόκειται να κάνει άμεσα για το κυκλοφοριακό, την στάθμευση που έχουν κάνει απαγορευμένη και αφιλόξενη πόλη τον Πειραιά. 

Δεν λέει κουβέντα για την κοινωνική πολιτική του Δήμου και τι ακριβώς έχει κάνει ώστε να είναι διπλά στους οικονομικά αδύναμους δημότες σε μια περίοδο παρατεταμένης κρίσης...
Επίσης δεν λέει κουβέντα για το θέμα της μεταστέγασης των δικαστηρίων Πειραιά στο γιαπί της Ραλλείου, την αξιοποίηση του Πύργου και άλλων κτιρίων φαντασμάτων, για το έργο σκάνδαλο με την πλατεία Πηγάδας, την ανάπλαση με το Μικρολίμανο κ.α.

Κι όλα αυτά παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο δήμαρχος παραδέχεται ότι "τον δημότη τον ενδιαφέρει να είναι καθαρός ο δρόμος του να μην έχει λακκούβες, να έχει λίγο πράσινο...."

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ -ΕΔΩ