Latest News

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Το θέατρο της υποκρισίας του τίποτα...

Αν κάποιος παρακολουθούσε το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, τότε μάλλον δύσκολα θα μπορούσε να καταλάβει ότι ήταν η πρώτη συνεδρίαση μετά...
το δημοψήφισμα. 
Στη συνεδρίαση παίχτηκε ένα θέατρο του παραλόγου με τους περισσότερους δημοτικούς συμβούλους να είναι κατώτεροι των περιστάσεων, καθώς εμφανίστηκαν χωρίς καν πολιτικό λόγο και άποψη.
Προφανώς μετά από προσυνεννόηση μεταξύ των δημοτικών παρατάξεων απέφυγαν -πλην ελάχιστων εξαιρέσεων- να τοποθετηθούν για τις δραματικές πολιτικές εξελίξεις, εμφανιζόμενοι υποκριτικά σαν να ζουν όχι σ' άλλη πόλη και χώρα, αλλά σε άλλη...ήπειρο!
Αν και πριν το δημοψήφισμα είχαν άποψη και μάλιστα την έλεγαν δημόσια, προσπαθώντας να πείσουν τους πολίτες για να ψηφίσουν είτε το ΟΧΙ ή είτε το ΝΑΙ. Τώρα φαίνεται πως θέλησαν να μην  δυναμιτίσουν (!) το πολιτικό σκηνικό της χώρας.
Ιδιαίτερη εντύπωση πάντως κάνει η στάση των παρατάξεων της αριστεράς που συνήθιζαν κατ' παράδοση να εκφράζονται πολιτικά ανεξαρτήτως εάν κάποιος συμφωνεί ή όχι με τις απόψεις τους. 
Η πρώτη φορά αριστερά στην εξουσία τους φαίνεται πως τους μετάλλαξε και δεν μπορούν πλέον να αρθρώσουν μια πολιτική κουβέντα ούτε σε επίπεδο δημοτικού συμβουλίου για τόσο σοβαρά θέματα.  
Πραγματικά είναι απορία άξιον οι δημοτικοί σύμβουλοι Πειραιά τι συζητούν εδώ και δύο βδομάδες στις παρέες τους και δεν μπορούν να κάνουν το ίδιο και σε μια συνεδρίαση και σιωπούν χωρίς να κρατούν ούτε τα προσχήματα;

@Μιλάμε για το θέατρο της υποκρισίας του τίποτα στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά...