Latest News

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Το πρωί καθαρίζει τους δρόμους του Δήμου και το απόγευμα ανάβει φωτιές στην παραλία! (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το πρωί καθαρίζει τους δρόμους του Ρίο, και το απόγευμα ανάβει φωτιές με το μπικίνι της (Video & Photos) - Media

Η Ρίτα εργάζεται το πρωί στην υπηρεσία καθαριότητα της πόλης και το απόγευμα φοράει το μπικίνι της και ανάβει φωτιές στην παραλία... ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ

Εάν δει κάποιος το πρωί τη Ρίτα Μάττος, ίσως και να μην της δώσει σημασία. Εργάζεται στις υπηρεσίες καθαριότητας του Ρίο ντε Τζανέιρο. Φοράει την πορτοκαλί φωσφόριζε στολή της, κρατάει την ειδική σκούπα και καθαρίζει τους βρώμικους δρόμους της πόλης της.
Εάν την δει όμως κάποιος, το μεσημέρι που τελειώνει η βάρδια της, που βγάζει τη φόρμα εργασίας, φοράει το μπικίνι της και βουτάει στα νερά της Κόπα Καμπάνα, τότε σίγουρα δεν θα μπορεί να ξεκολλήσει τα μάτια του από πάνω της στις παραλίες  Ιπανέμα και  Κόπα Καμπάνα.
Η Ρία μια μέρα αποφάσισε να ανεβάσει στο facebook της φωτογραφίες της από τη δουλειά. Ντυμένη με την πορτοκαλί στολή, ανάμεσα σε σκούπες και σακούλες σκουπιδιών. Την επόμενη μέρα αποφάσισε να ανεβάσει φωτογραφίες της με το μπικίνι στην παραλία, μετά τη δουλειά. Το κορμί της χυμώδες, με καμπύλες που κολάζουν. Ο λογαριασμός της «εκτοξεύτηκε», τα like σε ελάχιστα λεπτά άρχισαν να πολλαπλασιάζονται.
Πλέον στον δρόμο τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρά πίσω από το απορριμματοφόρο που εργάζεται η Ρίτα. Στην αρχή αυτό ενθουσίασε τη Ρίτα, όμως αργότερα άρχισε να καυτηριάζει την κατάσταση.
Σε μια ανάρτηση της έγραψε: «Εντάξει εγώ, έχω ένα κορμί ωραίο, οι συνάδελφοι μου όμως που εργάζονται για 400 λίρες τη μέρα;»
Η Ρίτα ξυπνάει κάθε πρωί, χαράματα, στις 4.00. Δουλεύει το λιγότερο 12 ώρες. Συνήθως καθαρίζει αποχετεύσεις και μαζεύει σκουπίδια στη συνοικία Realengo. Το απόγευμα πηγαίνει και κολυμπάει στην παραλία της Ιπανέμα ή της Κόπα Καμπάνα.