Latest News

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Εξαφάνιση δημάρχου! Μπορείτε να βοηθήσετε; - "Χάθηκε" από το "Κανάλι Ένα" στο Βεάκειο (ΒΙΝΤΕΟ)

SILVER ALERT! Δήμαρχος "εξαφανίστηκε" από το βίντεο του "Καναλιού Ένα" στην καλοκαιρινή γιορτή των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Πειραιά στο Βεάκειο.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ





Το βίντεο είναι διάρκεια 16 λεπτών και 45 δευτερολέπτων. Όπως φαίνεται, γύρω στο 7.30 καλείται ο δήμαρχος ν' ανέβει να κάνει έναν χαιρετισμό. Αμυδρά διακρίνεται να πηγαίνει προς την σκηνή και ξαφνικά... χάνεται από το βίντεο το οποίο συνεχίζει με την γιορτή των παιδιών.

Η "εξαφάνιση" του δημάρχου από το βίντεο είναι πρωτοφανής, ανεξήγητη και προκαλεί ερωτηματικά. Συνήθως ο βασικός λόγος της μετάδοσης τέτοιου είδους βίντεο είναι να προβληθούν οι δηλώσεις του δημάρχου. Το γεγονός ότι αυτές "κόπηκαν" μπορεί να οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος στο μοντάζ ή δόθηκε εντολή να μην μεταδοθούν από τον ίδιο ή συνεργάτες του. 

Για την ιστορία, ο δήμαρχος φέρεται πως έκανε χαιρετισμό στο Βεάκειο. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου είπε, μεταξύ άλλων, τα εξής:



«Δυστυχώς, υπάρχουν ακόμα προβλήματα στη λειτουργία των Βρεφονηπιακών Σταθμών... 
Θέλουμε να λύσουμε τα προβλήματα στους παιδικούς σταθμούς, τα οποία είναι πολλά... 
Έλλειψη προσωπικού στην κάθε ειδικότητα, προβλήματα σε κτιριακές υποδομές και σε χώρους που δεν είναι κατάλληλοι για να στεγάσουν τα παιδιά...
 Τα γνωρίζουμε όλα και ξέρω ότι μπορεί να σκέφτεστε ότι μας επιλέξατε για να τα λύσουμε. Και έτσι είναι...". 

Πραγματικά δεν μπορεί να καταλάβει κανείς τι συνέβη και "εξαφανίστηκε' ο δήμαρχος από το βίντεο του "Καναλιού Ένα" στην καλοκαιρινή  γιορτή των παιδικών σταθμών του Δήμου Πειραιά στο Βεάκειο.

Μπορείτε να βοηθήσετε πως έγινε το μαγικό και εξαφανίστηκε ο δήμαρχος;

@Τελικά βρήκαν τη λύση (;) από το "Κανάλι Ένα"και μετά την ανάρτηση του Reportaz Net κατέβασαν το βίντεο με τον "κομμένο" δήμαρχο, το οποίο ανέβασαν πάλι συμπληρωμένο με τις δηλώσεις.(ΕΔΩ) Για γέλια...