Latest News

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Δήμος Πειραιά: Διαφημίζει ιδιωτικό φροντιστήριο στα σχολεία της πόλης!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δήμος Πειραιά γίνεται μεσολαβητής για την εισβολή ιδιωτικών εταιρειών στα σχολεία...



της πόλης. 
Αλλά αυτή τη φορά έφτασε στο σημείο να διαφημίζει ένα ιδιωτικό φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών, με έγγραφό του προς τα σχολεία!
Όπως καταγγέλλει το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Πειραιά, με έγγραφο που υπογράφεται από το Τμήμα Κοινωνικής Υποστήριξης Σχολείων και Συλλόγων Γονέων του Δήμου Πειραιά και έφτασε στα σχολεία, οι εκπαιδευτικοί καλούνται να ενημερώσουν τους γονείς ότι:
«Το φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών (σ.σ. όνομα του φροντιστηρίου) προσφέρει δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία σε παιδιά που φοιτούν σε Δημοτικά και Γυμνάσια του Δήμου μας, κατά τους θερινούς μήνες Ιούνη και Ιούλη». Και συνεχίζει το έγγραφο του Δήμου: «Το θεωρούμε εξαιρετική πρωτοβουλία και καλό θα ήταν να την εκμεταλλευτούν οι γονείς...». Παράλληλα, σημειώνεται ότι: «Οι διδάσκοντες είναι πιστοποιημένοι καθηγητές της Αγγλικής και Γαλλικής Γλώσσας, που συμμετέχουν εθελοντικά, θέλοντας να στηρίξουν τη δράση της σχολής (...) Μετά από κλήρωση, πέντε από τους συμμετέχοντες θα λάβουν υποτροφία δωρεάν φοίτησης στα χειμερινά τμήματα του ακαδημαϊκού έτους 2015-'16».
@ Έλα ρε σύντροφοι...