Latest News

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Ημέρες Θάλασσας "Πάμε Πειραιά!" 30-31 Μαΐου 2015: Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε...



Αν και κάποιοι προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από το δάκτυλό τους, φαίνεται πως κάτι πήγε στραβά με τον τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας...


στον Πειραιά. 
Με απλά λόγια, όταν "κληρονομείς" από την προηγούμενη δημοτική αρχή μια διοργάνωση, την οποία θεωρείς σημαντική και λες πως ξεκινάς προετοιμασία πριν καν αναλάβεις καθήκοντα, αλλά τελικά καταφέρνεις ο μισός... εορτασμός να γίνεται μακριά από την πόλη σου, τότε δεν μπορεί κάτι δεν έγινε σωστά στον Δήμο Πειραιά (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ)

Πως έγινε αυτό το...μαγικό και οι δύο πρώτες ημέρες του εορτασμού με το διεθνές συνέδριο να γίνεται στις 28 και 29 Μαΐου 2015 στο Μέγαρο Μουσικής στην Αθήνα, ενώ ο Πειραιάς υποτίθεται πως είναι είναι η τιµώµενη πόλη της Ευρωπαϊκής Ηµέρας Θάλασσας για το 2015; 

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης διατείνεται ότι είναι... στραβός ο γιαλός, υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρχαν κατάλληλοι συνεδριακοί χώροι για την διεξαγωγή ενός συνεδρίου στην πόλη.
Άλλοι λένε ότι στραβά αρμενίζουν στο Δήμο Πειραιά, κάνοντας λόγο για "πιέσεις" και "παρεμβάσεις" που δέχτηκε η δημοτική αρχή για το Μέγαρο Μουσικής. 
(Το συνέδριο προγραμματίζονταν να γίνει αρχικώς στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ενώ φαίνεται πως δεν έκαναν ούτε το Δημοτικό Θέατρο, ούτε η αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ)

Το πιο αστείο της υπόθεσης είναι ότι σε ορισμένες διαφημιστικές αφίσες του Δήμου Πειραιά για τις "Ημέρες Θάλασσας" με το κεντρικό σλόγκαν "Πάμε Πειραιά" αναφέρονται μόνο οι ημερομηνίες 30-31 Μαΐου 2015 (ΔΕΣ ΦΩΤΟ και ΕΔΩ), αλλά προσπαθούν να κρύψουν τις  δύο πρώτες ημέρες των εκδηλώσεων 28 και 29 Μαΐου με το συνέδριο στο Μέγαρο Μουσικής! 

@Τελικά ή στραβός είναι γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε, αν και δεν αποκλείεται να συμβαίνουν και τα δύο ταυτόχρονα στο Δήμο Πειραιά...