Latest News

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Ο καβγάς Κατσαφάδου - Αβραμίδη για το "Κανάλι 1" : -Είσαι πρασινοφρουρός... - Άντε ρε φασίστα...!

Ένας έντονος διάλογος με απίστευτους χαρακτηρισμούς μεταξύ του Ηλία Κατσαφάδου και του Τάκη Αβραμίδη για το "Κανάλι 1" ανέβασε τους τόνους στην...
τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στον Πειραιά.
Ήταν λίγο πριν μπουν στα θέματα της ημερήσιας διάταξης, όταν ο δημοτικός σύμβουλος της Χρυσής Αυγής ζήτησε και πήρε το λόγο παρά την σύσταση του προέδρου Γιώργου Δαβάκη ότι έχουν εξαντληθεί τα χρονικά περιθώρια.
Μιλώντας ο Ηλίας Κατσαφάδος έκανε σφοδρή επίθεση στην διοίκηση της ΔΗΡΑΠ, με αφορμή την εκδήλωση για των 28 χρόνων από την ίδρυση του και την επέτειο της ελεύθερης ραδιοφωνίας. Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους κατήγγειλε ούτε λίγο ούτε πολύ πως οι ανακοινώσεις του δεν μεταδίδονται από το "Κανάλι 1",  το οποίο το πληρώνουν οι δημότες και οφείλει να φιλοξενεί τις απόψεις όλων των παρατάξεων στο Δήμο Πειραιά.
Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου προσπάθησε να μην ανοίξει συζήτηση, λέγοντας ότι η διοίκηση της ΔΗΡΑΠ θα εξετάσει το θέμα για να δει τι ακριβώς έχει συμβεί με όσα καταγγέλλονται από το δημοτικό σύμβουλο της Χρυσής Αυγής.
Παρών στη συνεδρίαση ήταν ο πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ Τάκης Αβραμίδης, ο οποίος ήθελε να δώσει μια πρώτη απάντηση, αλλά δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει. 
"Καλά, εσύ είσαι γνωστός πρασινοφρουρός..." άρχισε να φωνάζει ο Ηλίας Κατσαφάδος. 
"Άντε ρε φασίστα! Είναι τιμή μου να με λέει έτσι ένας Χρυσαυγίτης..." ήταν η απάντηση του προέδρου της ΔΗΡΑΠ.
Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν και συνεχίστηκε κανονικά η συνεδρίαση με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης...