Latest News

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Παραλίγο τραγωδία σε σχολείο του Δήμου Πειραιά- Ξεκόλλησε κάγκελο και έπεσε στο κεφάλι μαθητή!

Από καθαρή τύχη γλύτωσε τη ζωή του ένας μαθητής της β' τάξης γυμνασίου σε σχολείο...
του Πειραιά. 
Την ώρα του διαλείμματος ξεκόλλησε ένα σιδερένιο κομμάτι από τα κάγκελα στο α' όροφο του κτιρίου και χτύπησε στο κεφάλι  τον 13χρονο μαθητή που έπαιζε με τους συμμαθητές του στο προαύλιο του σχολείου.
Το πρωτοφανές περιστατικό αποκαλύπτει τους κινδύνους  που ελλοχεύουν για τους μαθητές από την τραγική κατάσταση των σχολικών κτιρίων στο Δήμο Πειραιά.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "Reportaz Net", το περιστατικό συνέβη χθες γύρω στις 12.00 το μεσημέρι στο 7ο Γυμνάσιο Πειραιά που βρίσκεται στην οδό Σπάρτης 140. Εκείνη την ώρα οι μαθητές και μαθήτριες είχαν βγει διάλειμμα. Ξαφνικά μια μαθήτρια ακούμπησε το πόδι της στα κάγκελα στο μπαλκόνι του α' ορόφου του κτιρίου. Ένα κομμάτι από τα κάγκελα ξεκόλλησε και έπεσε στο προαύλιο του σχολείο, με αποτέλεσμα να  πέσει στο κεφάλι έναν 13χρονο μαθητή που έπαιζε μαζί με έναν συμμαθητή του. Από το κεφάλι του 13χρονου μαθητή της β' τάξης άρχισαν να τρέχουν αίματα  και χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο προκειμένου να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες. Το περιστατικό σόκαρε μαθητές και καθηγητές, καθώς, όπως έλεγαν χαρακτηριστικά, "ήταν καθαρά θέμα τύχης που δεν θρηνήσαμε θύμα μέσα στο σχολείο και οι αρμόδιοι του Δήμου θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους πριν είναι αργά..."

@ Τι να πει κανείς αν κινδυνεύουν να σκοτωθούν μαθητές στα σχολεία του Πειραιά;