Latest News

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Νέα φασιστική πρόκληση στον Πειραιά:"Διώξε σήμερα τους Πακιστανούς. Θα στο κάψουμε..." (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΕΤ)

Εκρηκτικές διαστάσεις παίρνουν οι φασιστικές προκλήσεις και ρατσιστικές επιθέσεις που τείνουν να γίνουν ανεξέλεγκτες στις γειτονιές του Πειραιά. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΕΤ

Μετά τη βεβήλωση του μνημείου του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι (ΕΔΩ), ήρθε ένα νέο περιστατικό φασιστικής πρόκλησης και ρατσιστικής επίθεσης. 
Οι γνωστοί- άγνωστοι ακροδεξιοί φασίστες έκαναν ξανά την εμφάνισή τους στον Πειραιά, όπως αποκαλύπτει το Reportaz Net. 
Αυτή τη φορά έγραψαν συνθήματα με μπλε μπογιά και επιχείρησαν να βάλουν μπουρλότο σε μονοκατοικία, όπου φέρονται να διαμένουν αλλοδαποί. 

"Δίωξε σήμερα τους Πακιστανούς. Θα στο κάψουμε..." γράφει το απειλητικό μήνυμα στον τοίχο της μονοκατοικίας. Οι δράστες δεν έμειναν μόνο στις απειλές, αφού είναι εμφανές πως προσπάθησαν να πυρπολήσουν το σπίτι. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες του Reportaz Net, ο τοίχος και το παράθυρο της μονοκατοικίας είναι μαυρισμένα από τις φλόγες.  
Η νέα φασιστική επίθεση έγινε σε παλαιά ισόγεια μονοκατοικία που βρίσκεται επί της οδού Κατσαντώνη 122, στο Δήμο Πειραιά. Το σπίτι είναι μεσοτοιχία με το γνωστό κεμπατζίδικο "Σάκης", όπου είναι και ο ιδιοκτήτης της οικίας. 
Στην ισόγεια παλαιά μονοκατοικία διέμενα επί χρόνια αθίγγανοι από την Αλβανία, αλλά έφυγαν εδώ και λίγο καιρό.
 Στην πόρτα της μονοκατοικίας φαίνεται το ενοικιαστήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι νοικιάστηκε πριν λίγο καιρό σε Πακιστανούς και αυτό φαίνεται πως προκάλεσε την ρατσιστική επίθεση από ακροδεξιούς φασίστες που δρουν πλέον ανεξέλεγκτα στον Πειραιά.