Latest News

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Αυτή είναι η τιμωρία του Παναθηναϊκού για τα επεισόδια με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο

Αφαίρεση τριών βαθμών στον Παναθηναϊκό για τα επεισόδια στη ΛεωφόροΑφαίρεση τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα, τιμωρία της έδρας για δύο αγωνιστικές και πρόστιμο 100.000 ευρώ ήταν η απόφαση της Σούπερ Λίγκας για όσα έγιναν στο ντέρμπι...
της Λεωφόρου. 
Η διοργανώτρια αρχή τιμώρησε το «τριφύλλι» με την μεγαλύτερη δυνατή ποινή και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως η «πράσινη» ΠΑΕ θα ασκήσει έφεση για την εν λόγω απόφαση που κρίνει εν πολλοίς την συνέχεια του φετινού πρωταθλήματος.


Αναλυτικά η απόφαση:

«Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της,  για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης: «Σας διαβιβάζουμε συμπληρωματικά με την από 108/24-2-2015

κλήση που σας αποστείλαμε και το υπ’ αριθμ. πρωτ. 7495/2015 έγγραφο του Υπεύθυνου Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων θεωρούμενο ενιαίο σώμα μ’ αυτήν»: Συνεκδικάζει την υπ΄ αριθμ. πρωτ. 108/24-2-15 κλήση προς απολογία της Α΄ βάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League  και την από 25-2-15 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων. Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή εκατό χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές και αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα, κατά πλειοψηφία ως προς την ποινή αφαίρεσης των τριών (3) βαθμών».   


Παναθηναϊκός: «Μέσα από τις δυσκολίες θα φθάσουμε στα αστέρια»
Άμεση ήταν η αντίδραση του Παναθηναϊκού για την «καμπάνα» που ήχησε από την πειθαρχική επιτροπή της Super League, για τα σοβαρά επεισόδια στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. 

«Η σημερινή απόφαση μας θλίβει και είναι άδικη. Per aspera ad astra (Μέσα από τις δυσκολίες θα φθάσουμε στα αστέρια)», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.