Latest News

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Καβγάς Μαρινάκη- Αλαφούζου στη Λίγκα - Επεισόδια και απίστευτες καταγγελίες

Επεισόδια  σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του Δ.Σ της Λίγκας ανάμεσα στους εκπροσώπους του Ολυμπιακού και...
του Παναθηναϊκού.
Η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι από την αρχή και ειδικά όταν βρέθηκαν στην ίδια αίθουσα οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιάννης Αλαφούζος, που οι σχέσεις μεταξύ τους δεν είναι και ιδιαίτερα φιλικές, κάθε άλλο.
Τα μέλη του Δ.Σ της Λίγκας συζήτησαν για το θέμα του ΟΦΗ, της Forthnet και όταν η συζήτηση πήγε στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο. Οι φωνές ακούγονταν μέχρι τον δρόμο, με τον Β. Μαρινάκη να αποχωρεί εκνευρισμένος από τα γραφεία, ενώ να σημειωθεί πως υπήρξαν εντός της αίθουσας ρίψεις μπουκαλιών και νερά.
Από το Δ.Σ αποχώρησαν οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, του Λεβαδειακού και του Πανιώνιου, ενώ να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός εκπροσωπούνταν από τους: Μαρινάκη, Βρέντζο, Καραπαπά, Αγραφιώτη, ενώ ο Παναθηναϊκός από τους: Αλαφούζο, Κωνσταντίνου, Σωπήλη, Μπαλωμένου.

 Κατά την έξοδο του,ο Γιάννης Αλαφούζος  προχώρησε σε απίστευτες καταγγελίες.
«Εμένα ο κ.Μαρινάκης μου έριξε ένα ποτήρι νερό. Και μετά μπήκε ένας μπράβος του κ.Μαρινάκη και χτύπησε τον Κωνσταντίνου. Ξέρουμε ότι δρουν εγκληματικές οργανώσεις αλλά δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα μπουν έτσι στη σύσκεψη της Λίγκας και δρουν έτσι. Κι εμείς έχουμε κάνει λάθη αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο. Και στο ΣΚΑΙ έχουμε δεχθεί ύβρεις μέχρι και χειροβομβίδες. Και σήμερα είδαμε τι έγινε. Ζούμε σε μια δημοκρατία. Οι φορείς που αναλαμβάνουν να χειριστούν τέτοια θέματα είναι η αστυνομία και η δικαιοσύνη», υποστήριξε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού