Latest News

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Το τραμ φέρνει λουκέτα σε μαγαζιά στον Πειραιά

Στις ράγες της χρεωκοπίας κινούνται πολλές εμπορικές επιχειρήσεις του Πειραιά εξαιτίας των έργων επέκτασης του τραμ...



στην πόλη, 
Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει  ο Εμπορικός  Σύλλογος Πειραιά, επισημαίνοντας τις καθυστερήσεις προς τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Αττικό Μετρό Α.Ε., Χρήστο Τσίτουρα.
Όπως σημειώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά καθημερινά γίνεται αποδέκτης έντονων παραπόνων από μέλη του, των οποίων οι επιχειρήσεις δοκιμάζονται σκληρά από τις συνέπειες, δεδομένου ότι υπάρχει ουσιαστική απόκλιση από το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής του έργου.
«Οι μεγάλες καθυστερήσεις στην πρόοδο και την περάτωση του έργου είναι υπαρκτές και έχουν πολλαπλές δυσμενείς επιπτώσεις στην εύρυθμη λειτουργία της πόλης και των επιχειρήσεών μας, που καλούνται να επιβιώσουν μέσα σε ένα ιδιαίτερα αρνητικό κλίμα» αναφέρει η επιστολή.
«Ήδη στην οδό Γρ.Λαμπράκη, που κάποτε ήταν ένας από τους πιο εμπορικούς δρόμους, περισσότερες από τις μισές επιχειρήσεις έχουν κλείσει, η επισκεψιμότητα έχει σχεδόν εκμηδενιστεί και τα εργοτάξια παραμένουν ανοιχτά για διάστημα πολύ μεγαλύτερο του προβλεπόμενου, δεδομένα που μας κάνουν να έχουμε σοβαρές ανησυχίες για τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων και στους υπόλοιπους δρόμους που θα εκτελεστούν τα έργα, εάν ακολουθηθούν οι ίδιοι ρυθμοί» αναφέρεται στην επιστολή.
Οι έμποροι ζητούν να λάβουν ενημέρωση για το ακριβές χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου.
@ Καλά όταν ολοκληρωθούν τα έργα να δείτε τι λουκέτα θα φέρει το Τραμ σε μαγαζιά στον Πειραιά...