Latest News

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Κλέφτης υπνωτίζει ιδιοκτήτη και μετά τον κλέβει...[βίντεο]


Απίστευτο είναι το βίντεο που δείχνει έναν άντρα να μπαίνει σε ένα κατάστημα, να υπνωτίζει τον ιδιοκτήτη και μετά να τον κλέβει! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου, έδωσε στη δημοσιότητα το συγκεκριμένο βίντεο, με περιστατικό που έλαβε χώρα σε μία κάβα στο Βόρειο Λονδίνο, ζητώντας την βοήθεια των πολιτών με σκοπό να συλλέξει περισσότερες πληροφορίες.
Συγκεκριμένα, δείχνει έναν 35χρονο άνδρα, που εικάζεται ότι είναι από την Ανατολική Ευρώπη, να εισέρχεται μέσα στο μαγαζί να χτυπάει στον ώμο τον ιδιοκτήτη κι να τον βάζει σε κατάσταση ύπνωσης. Αμέσως μετά, κλέβει από τις τσέπες του μεγάλο ποσό χρημάτων, απομακρύνεται,τον ξαναχτυπάει στον ώμο, βγάζοντας τον από την ύπνωση και φεύγει ανενόχλητος. Ο ιδιοκτήτης αφού επανέρχεται και προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί, βγαίνει από το μαγαζί για να τον προλάβει, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα, καθώς ο δράστης είχε ήδη απομακρυνθεί.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του θύματος, δεν μπορούσε να αντιληφθεί τι γινόταν για να μπορέσει να αντιδράσει.
Η αστυνομία φαίνεται αρκετά θορυβημένη με το περιστατικό, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει μία νέα,ανεξέλεγκτη μόδα στις ληστείες.