Latest News

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Ο Ολυμπιακός στηρίζει το έργο της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά - Αγώνας για τους άπορους (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός στηρίζει εμπράκτως το φιλανθρωπικό έργο και τα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς...

 Λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα διεξήχθη ο 3ος ετήσιος Αγώνας Αγάπης μεταξύ των Βετεράνων του Ολυμπιακού, των δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας καθώς και των υπαλλήλων και των στελεχών του Ολυμπιακού, στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης».
Πρόκειται για έναν φιλανθρωπικό αγώνα που διεξάγεται με πρωτοβουλία του Ολυμπιακού με σκοπό όλα τα έσοδα να διατεθούν για τα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς.
Κατά τη διάρκεια του Αγώνα Αγάπης βραβεύθηκε από το Σύνδεσμο Βετεράνων του Ολυμπιακού ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά Βαγγέλης Μαρινάκης.

 
Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν διατέθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς η οποία έμπρακτα στηρίζει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη στους δύσκολους αυτούς καιρού. Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού, καθώς και οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας, στάθηκαν αρωγοί σε αυτό το έργο, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό στον αγωνιστικό χώρο, σε ένα παιχνίδι που είχε πολλά και όμορφα γκολ, πολλούς θεατές στις εξέδρες, ανάμεσα τους πολλά μικρά παιδιά, πολλά χαμόγελα και πολλά «πειράγματα».

Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, που παραβρέθηκε στην εκδήλωση, δήλωσε:
«Θέλω να συγχαρώ τον Ολυμπιακό και την Μητρόπολη Πειραιά, δύο από τους σημαντικότερους φορείς της πόλης μας αλλά και τους δημοσιογράφους για τη διοργάνωση του «3ου Ετήσιου Αγώνα Αγάπης». Είναι γνωστό και το έργο της Μητρόπολης αλλά και του Ολυμπιακού. Συνδράμουν και οι δύο στο Δήμο προς όφελος των δημοτών.
Πραγματικά, είναι πολύ ευχάριστο αυτό που συμβαίνει σήμερα στο "Γ. Καραϊσκάκης". Είμαστε όλοι εδώ. Οι Βετεράνοι και οι εργαζόμενοι στον Ολυμπιακό, οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας, η Μητρόπολη Πειραιά, το σχολείο της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Δήμος Πειραιά, για να δώσουμε το μήνυμα πως όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη».

Την αποστολή των Βετεράνων αποτέλεσαν οι Κελεσίδης (ο μεγάλος άτυχος), Στρακόσια, Ασπρογέρακας, Μουκέας, Σταυρόπουλος, Σιδέρης, Βαμβακούλας, Ελευθεριάδης, Μαυρογενίδης, Πάντος, Μπονόβας, Γεωργάτος, Καρεμπέ, Κοκολάκης, Γεωργουδάκης, Μητρόπουλος, Συρίγος, Βαΐτσης, Καλύβας, Καλτσάς, Καλαμάρας, Καρασαββίδης, Βούζας, Κακλαμάνος, Γ. Γκαβέζος, Καλογερόπουλος, Αρζένης, Μπαρμπαρής, Κουμαριάς, Ρούσσος, Σάννης, Γλύκας, Κωττάκης, Κτενάς, Αρζινός, Βασιλειάδης, Βέλλιος, Ρουμελιώτης, Μαντάζης, Γαϊτανάρος με φροντιστές τους Ρηγούτσο και Τουλγέρογλου, ενώ όπως προαναφέραμε, προπονητής ήταν ο Αντώνης Τζανετουλάκος.

Στο γήπεδο βρέθηκαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων,  Γιώργος Δαρίβας, οι Σάββας Θεοδωρίδης, Ηλίας Ρωσίδης, Ηλίας Υφαντής, Νίκος Γιούτσος, Γιάννης Γκαϊτατζής, Θανάσης Αγγελής, Πέτρος Καραβίτης, Πέτρος Μίχος, Κώστας Καραπατής, Σωτήρης Γκαβέζος και οι Σαββίδης, Κριμιτζάς, Δαμιανίδης, Σταμάτης, Πασσάς, Σκορδαλιός.