Latest News

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Σοκ στο πανελλήνιο από το μακελειό στον Πειραιά- Πιστολέρο άνοιξε πυρ σε μπαρ στο Μικρολίμανο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

"Απόψε θα πεθάνετε. Τώρα θα χυθεί αίμα..." ήταν οι τελευταίες φράσεις του πιστολέρου πριν ανοίξει πυρ σε μπαρ στο Μικρολίμανο...
του Πειραιά
 Έντεκα τραυματίες, εκ των οποίων οι τρεις σοβαρά, είναι ο τραγικός απολογισμός της αιματηρής ένοπλης επίθεσης που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο από άγνωστο άτομο με πυροβόλο όπλο...
πιθανότατα «καλάσνικοφ».

Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, διασκέδαζε στο κλαμπ επί της Ακτής Δηλαβέρη, όταν ξαφνικά έφυγε για περίπου ένα τέταρτο της ώρας και στη συνέχεια επέστρεψε έχοντας μαζί του το καλάσνικοφ.

Αμέσως μετά, αφού απείλησε πελάτες και υπαλλήλους, άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως σπέρνοντας τον πανικό στους θαμώνες αλλά και στους περίοικους. 

Μετά την επίθεση ο ένοπλος, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, διέφυγε με όχημα, πιθανότατα ταξί, ο οδηγός του οποίου αναζητείται επίσης. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τέσσερις από τους τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και οι υπόλοιποι επτά στο νοσοκομείο Αττικόν.

Η αστυνομία έχει στα χέρια της φωτογραφία του δράστη, από την οποία προσπαθεί να εξακριβώσει την ταυτότητά του και να συγκεντρώσει περισσότερα στοιχεία, όπως εάν βρισκόταν στο κλαμπ με παρέα.

Επίσης, από την Αστυνομία εξετάζεται μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία ο δράστης φώναξε «σήμερα θα πεθάνετε όλοι» ή «τώρα θα χυθεί αίμα». 

Εξετάζεται ακόμη το ενδεχόμενο να σχετίζεται η επίθεση με άλλη πρόσφατη στο Μεταξουργείο, στην οποία είχε σκοτωθεί ένας θαμώνας εντός του καταστήματος.
@ "Έτσι απλά"...