Latest News

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Πως έπιασαν τον Αλβανό πιστολέρο Bako Arber ή Albert που αιματοκύλισε το κλαμπ στο Μικρολίμανο



sunelifthi-sto-goudi-o-makelaris-tou-mikrolimanouΜε μία αιφνιδιαστική επιχείρηση άνδρες των ΕΚΑΜ συνέλαβαν τον μακελάρη του Μικρολίμανου σε διαμέρισμα στο...
Γουδή. 
Ο 31χρονος μακελάρης του Μικρολίμανου, ο Arber Bako, συνελήφθη μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής και της ΕΚΑΜ, σε υπόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Αγίας Λαύρας 36 στο Γουδή.

Οι αστυνομικοί της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας, εξέτασαν με μικροκάμερες το εσωτερικό του μικρού διαμερίσματος, στη συνέχεια «διέρρηξαν» την είσοδο, και πέρασαν μέσα, πιάνοντας στον ύπνο τον επικίνδυνο κακοποιό, ο οποίος δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι χώροι γύρω από το διαμέρισμα, ακόμη και οι φωταγωγοί είχαν αποκλειστεί από αστυνομικούς της ΕΚΑΜ, προκειμένου να αποφευχθεί η πιθανότητα ομηρίας ενοίκων της πολυκατοικίας, όπως θλιβερά είχε εξελιχθεί στην περίπτωση του ρουμάνου κακοποιού Σορίν Ματέι με θύμα την άτυχη Αμαλία Γκινάκη.
Η επιχείρηση ήταν «αναίμακτη» όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., χωρίς να δοθεί η όποια δυνατότητα στον δράστη να αντιδράσει. Αυτή την ώρα έχει μεταφερθεί στα γραφεία του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, ενώ η αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τουλάχιστον δύο συνεργών του, με τις σχετικές πληροφορίες να αναφέρουν πως οι διωκτικές βρίσκονται στα ίχνη τους.
Αξιωματικοί που χειρίζονταν από την πρώτη στιγμή την σοβαρή υπόθεση, αναφέρουν πως βρίσκονταν στο «κατόπι» του επικίνδυνου δράστη από το προηγούμενο βράδυ, με την χρησιμοποίηση ηλεκτρονικών βοηθημάτων εντοπισμού επικοινωνιών και συγκεκριμένα των στιγμάτων από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.  Η κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων ήταν έντονη από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, και είχε εστιαστεί στην περιοχή της Κυψέλης, με την συμμετοχή της ΕΚΑΜ, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) και δεκάδων άλλων αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής.
Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής είχαν εντοπίσει τον τελευταίο «συνομιλητή» του 31χρονου  Bako Arber ή Albert,του μανιακού δολοφόνου,  που γάζωσε τους θαμώνες του μπαρ στο Μικρολίμανο, αφήνοντας πίσω του 11 τραυματίες και έναν τουλάχιστον νεκρό στο Μεταξουργείο. Από τις σαρώσεις των τελευταίων επικοινωνιών μέσω των κεραιών κινητής τηλεφωνίας είχαν προσδιορίσει τις περιοχές στις οποίες κινούταν ο 31χρονος και οι συνεργοί του.
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του TheToc, η τελευταία και ουσιαστική πληροφορία για τον τόπο διαμονής του επικίνδυνου κακοποιού, προήλθε από τις «επισημάνσεις» αγνώστων, με αποδέκτη υψηλόβαθμο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., που καθόρισαν την αίσια έκβαση της αστυνομικής επιχείρησης.