Latest News

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Γυναίκες ηδονοβλεψίες φωτογραφίζουν «προικισμένο» άντρα [ΒΙΝΤΕΟ]

Κρυφή κάμερα ξεμπροστιάζει τις γυναίκες -  Κοιτούν και φωτογραφίζουν τους άντρες στα επίμαχα [βίντεο]
Ο εμπνευστής του συγκεκριμένου βίντεο κατάφερε να καταρρίψει τον μύθο που ήθελε τους άντρες να είναι οι μοναδικοί που «σκανάρουν» το ωραίο φύλο από πάνω μέχρι κάτω φέρνοντας πολλές φορές τις γυναίκες σε...
δύσκολη θέση. 
Κι όμως, οι γυναίκες δεν διστάζουν να κολλήσουν το βλέμμα τους στα αντρικά προσόντα που διαγράφονται μέσα από το παντελόνι ακόμα και όταν... συνοδεύονται.
Ο δημιουργός του βίντεο κατάφερε να βγάλει στην φόρα την γυναικεία αδιακρισία τοποθετώντας κάποιου είδους ενίσχυση στο παντελόνι του για να φαίνεται το πέος του μεγαλύτερο. Έχοντας θέσει σε λειτουργία την κρυφή κάμερα που είχε τοποθετήσει στο στήθος του, έκατσε στο τραμ και άφησε τις γυναίκες να... θαυμάσουν τα κάλλη του.
Ο πανούργος άντρας κατάφερε να βιντεοσκοπήσει τις αντιδράσεις των γυναικών που κάθισαν απέναντί του, ενώ εκείνος έκανε πως κοιμόταν, διάβαζε ή απλά κοιτούσε στην αντίθετη κατεύθυνση. Βλέμματα έκπληξης, περιέργειας, θαυμασμού και δέους ήταν μόλις μερικά από τα αποτελέσματα της πικάντικης αυτής έρευνας. Κάποιες από τις γυναίκες δε, είχαν τόσο πολύ σοκαριστεί από το θέαμα που έγλειφαν τα χείλη τους και τραβούσαν φωτογραφίες για να έχουν να θυμούνται τον άντρα που τις έκανε να χαζέψουν.
Κάποιες από αυτές μάλιστα, συνοδευόντουσαν από τον σύντροφό τους, ωστόσο δε μπόρεσαν να αντισταθούν στο θέαμα και εξακολούθησαν να κοιτάζουν τα πλούσια προσόντα του άντρα που καθόταν στο απέναντι κάθισμα.
Εμάς πάντως, πολύ μας άρεσε το συγκεκριμένο βίντεο καθώς αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά πως οι γυναίκες δεν είναι τόσο... αθώες όσο θέλουν να δείχνουν.