Latest News

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Εξιλαστήριο θύμα της Χρυσής Αυγής ο Λαγός!


Ο Μιχαλολιάκος «εξαφανίζει» τον Λαγό από τη Χρυσή Αυγή -Θέλουν να τα ρίξουν όλα πάνω του Από το κελί του στον Κορυδαλλό, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος έδωσε εντολή να εξαφανιστεί ως διά μαγείας ο Γιάννης Λαγός και οι...
δραστηριότητές του μέχρι την ημέρα που πέρασε κι αυτός την πύλη των φυλακών.


Όπως αναφέρει η «Εφημερίδα των Συντακτών», εντός της Χρυσής Αυγής μαίνεται εμφύλιος πόλεμος. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η εντολή Μιχαλολιάκου να εξαφανιστεί από τον ιστότοπο της ναζιστικής οργάνωσης ο μέχρι πρότινος στενός του συνεργάτης και σωματοφύλακάς του Γιάννης Λαγός!
Όλα δείχνουν ότι ο Μιχαλολιάκος πιστεύει πως μπορεί να ρίξει όλη την ευθύνη για τις εγκληματικές ενέργειες της οργάνωσης στον Λαγό, ο οποίος εμπλέκεται άμεσα σε ορισμένες από τις πιο γνωστές: από τη δολοφονία του Φύσσα μέχρι την επίθεση στα μέλη του ΠΑΜΕ, στους Αιγύπτιους αλιεργάτες και τον Κοινωνικό Χώρο της Ηλιούπολης.
Αν και ο Λαγός συνεχίζει κανονικά να υποβάλλει επίκαιρες ερωτήσεις μέσω των επιστημονικών συνεργατών του στη Βουλή, η Χρυσή Αυγή -κατόπιν εντολής του αρχηγού της οργάνωσης Νίκου Μιχαλολιάκου- μποϊκοτάρει κάθε αναφορά στη δράση αυτή. Το μποϊκοτάζ αυτό είχε ήδη ξεκινήσει από τα μέσα Σεπτέμβρη, στην ουσία από τότε που αποκαλύφθηκε η τηλεφωνική συνομιλία Λαγού-Δεβελέκου για την επίθεση τάγματος εφόδου της Χρυσής Αυγής στο ΠΑΜΕ.
Από τις αρχές Οκτώβρη, όμως, από τότε δηλαδή που δημοσιοποιήθηκαν οι διάλογοι Λαγού-Δεβελέκου για τις λαμογιές και τη σαπίλα στα ψηλά πατώματα της οργάνωσης, ο Λαγός πλέον έχει κυριολεκτικά εξαφανιστεί από το σάιτ και τα κείμενα της οργάνωσης.
Πλέον, αν και οι αναφορές στην κοινοβουλευτική δραστηριότητα του Χρήστου Παππά είναι καθημερινές, οι ερωτήσεις του Λαγού είναι ανύπαρκτες για την οργάνωση.