Latest News

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Το ίδιο έργο στην παρέλαση στον Πειραιά...

Όσοι αποφασίσουν να πάνε σήμερα στη μαθητική παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στον Πειραιά, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα νιάτα της πόλης, αλλά και τα συνήθη παρατράγουδα που συμβαίνουν σε κάθε εθνική επέτειο πέριξ της...
πλατείας Κοραή.

Το σκηνικό δεν αναμένεται να διαφέρει σε τίποτα απολύτως από τις προηγούμενες παρελάσεις με μόνη διαφορά ότι είναι η πρώτη παρέλαση που γίνεται με τη νέα δημοτική αρχή του Γιάννη Μώραλη. 


Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι για μια ακόμη φορά "δρακόντεια". Κάγκελα, κάγκελα κάγκελα παντού, μην τυχόν και γίνει κανένα επεισόδιο.

Κατά τα λοιπά, θα γεμίσουν τα cafe της πλατείας Κοραή από κουστουμαρισμένους επίσημους, ανεπίσημους, αλλά και σημαιάκια που θα υποδηλώνουν το αναπτερωμένο ηθικό μιας χώρας που έχει εδώ και καιρό χρεοκοπήσει όχι μόνο στα ταμεία, αλλά και σε όλα τα επίπεδα.


Η μόνη ενθαρρυντική και ελπιδοφόρα εικόνα θα είναι η νεολαία του Πειραιά. Με τη φρεσκάδα και τη ζωντάνια τους, οι νέες και οι νέες της πόλης ίσως να μπορέσουν κάποια στιγμή να χαράξουν την δική του πορεία και να μας υποδείξουν το δρόμο του διαφορετικού...


@Καλή παρέλαση στα μικρά και μεγάλα παιδιά του Πειραιά. 
Άντε και του χρόνου... καλοί πολίτες!