Latest News

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Ποιοι κρύβονται πίσω από την δολοφονία των Χρυσαυγιτών Γ. Φουντούλη και Μ. Καπελώνη


"Υπομονή χρειάζεται και τα αποτελέσματα θα έλθουν”. Αυτή είναι η έκφραση που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι που γνωρίζουν την εξέλιξη των ερευνών για την διπλή δολοφονία των Χρυσαυγιτών στο Ν. Ηράκλειο την 1η Νοεμβρίου...
του 2013.
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit,αφετηρία για αυτή την αισιοδοξία όσον αφορά στην εξέλιξη των ερευνών για τη δολοφονία των δυο μελών του συγκεκριμένου κόμματος, που έχει χαρακτηριστεί εγκληματική οργάνωση από τον Εισαγγελέα, ήταν η εκτέλεση ενός ποινικού το Μάρτιο του 2014 στην περιοχή του Κορυδαλλού.
Το θύμα πιο γνωστός ως “Πιτσιλάς” στους ανθρώπους της νύχτας, είχε μετοχοποιηθεί από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, καθώς φέρεται να είχαν “συλλάβει” τηλεφωνικές του συνομιλίες οι αστυνομικοί, στις οποίες έκανε αναφορά στην δολοφονία των δυο Χρυσαυγιτών.
Την ευθύνη τότε για την εκτέλεση των δυο φρουρών των γραφείων της ακροδεξιάς οργανώσης, είχε αναλάβει η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση “Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις”, με αφορμή την δολοφονία του αντιφασίστα Ράπερ Παύλου Φύσα, από το Χρυσαυγίτη Ρουπακιά, στο Κερατσίνι.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής με αφετηρία την δολοφονία του “Πιτσιλά” στο Κορυδαλλό, άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι των ερευνών και έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένα συμπεράσματα, τα οποία θα τους οδηγήσουν στην εξιχνίαση του διπλού εγκλήματος.
Μάλιστα οι πληροφορίες του newsit,αναφέρουν πως οι Αστυνομικοί έχουν καταλήξει σε έναν συνδυασμό ποινικών και “ιδεολόγων”.
Συγκεκριμένα άτομα που κινούνται στο κοινό Ποινικό Δίκαιο έχουν μπει στο κάδρο των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής, ως οι άνθρωποι που ανέλαβαν να “τελειώσουν τη δουλειά” για λογαριασμό όμως προσώπων που εχουν ένα “ιδεολογικό υπόβαθρο” και μπορούσαν να γράψουν την προκήρυξη για την ανάληψη ευθύνης.
Μια προκήρυξη που έφερε πολλές αντιδράσεις από το λεγόμενο πολιτικό χώρο των αντιεξουσιαστών, οι οποίοι άσκησαν έντονη κριτική, τόσο για την σκοπιμότητα της δολοφονίας όσο και για το κείμενο που την συνόδευσε.
Στο μεταξύ το ερχόμενο Σάββατο ολόκληρη η αστυνομική δύναμη τις Αττικής θα βρίσκεται επί ποδός, καθώς η Χρυσή Αυγή έχει προγραμματίσει συγκέντρωση στη σημείο που εκτελέστηκαν τα δυο μέλη της- συμπληρώνεται ένας χρόνος- ενώ παράλληλα σε διάφορα σημεία των Βορείων Προαστίων έχουν προγραμματιστεί αντισυγκεντρώσεις απο αντιεξουσιαστές και ακροαριστερούς..