Latest News

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Απλά δεν υπάρχουν η ΔΗΡΑΠ και το "Κανάλι 1"!

Αν ρίξει κάποιος μια προσεκτική ματιά στη λίστα με τα συνολικά 29 θέματα της ημερήσιας διάταξης του Δημοτικού Συμβουλίου...
Πειραιά (ΕΔΩ), τότε θα παρατηρήσει ότι δεν περιλαμβάνεται ο ορισμός νέας Διοίκησηςτης ΔΗΡΑΠ.

Η συνεδρίαση προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στις 5.00 το απόγευμα, την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014. Αυτή θα είναι η δεύτερη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου μέσα στους δύο μήνες θητείας της. 
Ήδη, από το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο της 7ης Οκτωβρίου,  έχουν οριστεί τα νέα διοικητικά συμβούλια  σε ΚΟΔΕΠ και ΟΠΑΝ, που είναι οι άλλες δύο δημοτικές επιχειρήσεις του Δήμου Πειραιά.
Το δημοτικό ραδιόφωνο "Κανάλι 1" υπολειτουργεί εδώ και καιρό, ενώ επικρατεί μεγάλη αγωνία στους εργαζόμενους που δεν γνωρίζουν τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον. Η ανησυχία τους γίνεται μεγαλύτερη, όσο δεν βλέπουν να κινούνται οι διαδικασίες για το ορισμό νέας διοίκησης. 
Η αλήθεια είναι, πάντως, πως πολλοί πιστεύουν πως η καθυστέρηση αυτή δεν είναι τυχαία και μάλλον δεν προμηνύει καλά μαντάτα για την τύχη του δημοτικού ραδιοφώνου της πόλης.

@ Φαίνεται πως απλά δεν υπάρχουν η ΔΗΡΑΠ και το "Κανάλι 1"τουλάχιστον έως τώρα, αφού κανείς δεν ασχολείται μαζί τους από τη νέα δημοτική αρχή του Γιάννη Μώραλη...