Latest News

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Η έκπληξη του Νίκου Καλαμακιώτη...

Η επιλογή του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη να ορίσει εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα Παιδείας το Νίκο Καλαμακιώτη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ότι είναι...
λιγάκι έκπληξη.
Κοντά στα 60 του χρόνια, ο Νίκος Καλαμακιώτης εξελέγη τώρα για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος, αλλά αυτό δεν ήταν και τόσο έκπληξη, αφού έχει παρουσία από το 2002 στα κοινά της πόλης και συγκεκριμένα στο Α' Διαμέρισμα Πειραιά. 
Ωστόσο, ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με 799 σταυρούς στην πρώτη εντεκάδα του συνδυασμού "Πειραιάς Νικητής" δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερη σχέση με το αντικείμενο που αναλαμβάνει για τα επόμενα δύο χρόνια στο Δήμο. 
Σύμφωνα με το βιογραφικό του, είναι πτυχιούχος ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΑΘΗΝΩΝ και τα τελευταία 28 χρόνια εργάζεται στο νοσοκομείο "Μεταξά", όπου είναι υποδιοικητής διοικητικής υπηρεσίας και έχει αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Αυτό το τελευταίο είναι μάλλον το μοναδικό στοιχείο που έχει σχέση με την αρμοδιότητα του στα θέματα Παιδείας. 

Πάντως να πούμε πως κο πρώην δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος είχε ως σύμβουλο για θέματα Παιδείας έναν οδοντίατρο! Κάτι που είχε σχολιαστεί αρνητικά από τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι θα περίμεναν ο δήμαρχος να έχει ως σύμβουλο άνθρωπο από χώρο της Εκπαίδευσης.

@ Είναι έκπληξη ένας ναυπηγός από το νοσοκομείο "Μεταξά" ν' αναλαμβάνει τον ευαίσθητο τομέα της Παιδείας στο Δήμο Πειραιά. Καλή επιτυχία και καλή τύχη...