Latest News

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Τι ρόλο ανέλαβε τελικά ο Χρήστος Αγραπίδης (ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ)

Αν και κάποιοι έγραφαν ότι θα αναλάβει ρόλο-κλειδί ως αναπληρωτής δημάρχου, τελικά ο πρώην δήμαρχος Πειραιά Χρήστος Αγραπίδης ορίστηκε αντιδήμαρχος Υγείας και...
Κοινωνικών Υπηρεσιών.

Η επιλογή του δημάρχου Γιάννη Μώραλη θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι σχεδόν τέλεια! 
Ο Χρήστος Αγραπίδης είναι έμπειρος στα αυτοδιοικητικά, αλλά και γνώστης του τομέα ως γιατρός. Έτσι, θα έχει όλες τις προϋποθέσεις να τα πάει καλά, αρκεί να επικεντρωθεί μόνο στα καθήκοντά της νέας αντιδημαρχίας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Χρήστος Αγραπίδης, μανιάτικης καταγωγής και γυναικολόγος στο επάγγελμα, ήταν δήμαρχος του Πειραιά την περίοδο από 01.01.1999-31.12.2006.
Υποστηρίχθηκε από την Νέα Δημοκρατία το 1998 (48,2% στον Α' γύρο και 58,4% στον Β' γύρο με αντίπαλο τον Χρήστο Φωτίου) και από την Νέα Δημοκρατία μαζί με την Πολιτική Άνοιξη το 2002 (47% στον Α' γύρο και 56,1% στον Β' γύρο με αντίπαλο τον Μανώλη Μπεντενιώτη). Απέτυχε να επανεκλεγεί για τρίτη φορά το 2006 με αντίπαλο τον Παναγιώτη Φασούλα, λαμβάνοντας ποσοστό 32%.
Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό "Πειραιάς Νικητής" και μάλιστα στις πρώτες θέσεις με περίπου 1500 σταυρούς.

 @Πάντως η αντιδημαρχία αυτή δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ρόλος - κλειδί! 
Περισσότερο μοιάζει με ρόλο- μπρελόκ όπως θα έλεγε κάποιος αν ήθελε να κάνει λιγάκι πλάκα. 
Γιατί αν ήθελε να κάνει επίθεση, στον πρώην δήμαρχο, τότε  θα αρκούσε να γράψει την... ηλικία του!!!  

Με την ευκαιρία να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Χρήστο Αγραπίδη και να διευκρινίσουμε ότι δεν έχουμε κανένα προηγούμενο μαζί του, και απλά τον πειράζουμε γιατί μας είναι συμπαθής...