Latest News

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Μέτρα αλά Πολυτεχνείο στα αντιφασιστικά συλλαλητήρια στη μνήμη του Παύλου Φύσσα

Μπαράζ αντιφασιστικών διαδηλώσεων στη μνήμη του Παύλου Φύσσα - Μέτρα αλά Πολυτεχνείο Ένας χρόνος πέρασε από την εν ψυχρώ 
δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά...
στο Κερατσίνι. 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη μνήμη του Παύλου Φύσσα.

Την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου στις 3.00 το μεσημέρι η κίνηση "ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ", η οικογένεια και οι φίλοι του Παύλου Φύσσα θα προχωρήσουν σε αποκαλυπτήρια μνημείου στη Π.Τσαλδάρη 60 και αμέσως μετα στις 4.00 το μεσημέρι πραγματοποιούν καλλιτεχνική εκδήλωση.

Προγραμματίζουν να βαδίσουν προς την Πλατεία Παγκόσμιας Ειρήνης στο Κορυδαλλό όπου θα αφήσουν χιλιάδες μπαλόνια να πετάξουν στον ουρανό.

Την ίδια ημέρα στο Κερατσίνι στις 6.00 το απόγευμα,  στον τόπο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, καλείται Παναττικό συλλαλητήριο και θα γίνει πορεία. 

Αντίστοιχες εκδηλώσεις προγραμματίζονται σε όλη την Ελλάδα και σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες έξω από ελληνικές πρεσβείες. 

Την επόμενη μέρα, στις 19 Σεπτέμβρη η κίνηση "ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ" οργανώνει μεγάλη συναυλία - φόρο τιμής στον Παύλο Φύσσα, στο Σύνταγμα στις 5.00 το απόγευμα. 


Μέτρα αλά Πολυτεχνείο έχει σχεδιάσει η ΕΛΑΣ καθώς σε επιφυλακή θα βρίσκεται ολόκληρη η δύναμη της ΓΑΔΑ. Οι εντολές που έχουν λάβει οι αστυνομικές δυνάμεις είναι να είναι διακριτικές και ψύχραιμες με σεβασμό στη μνήμη του νεκρού. Αυτό όμως που είναι σαφές είναι οτι δε θα επιτραπεί η διατάραξη της κοινής ειρήνης. 

Στο πόδι θα βρίσκονται 4.000 αστυνομικοί ενώ αυξημένα θα είναι τα μέτρα και στις ελληνικές πρεσβείες σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεούσες.