Latest News

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Μέριλιν Μονρό – Ίβ Μοντάν: Δείπνο εραστών παρουσία των... συζύγων τους! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μέριλιν Μονρό – Ίβ Μοντάν: Δείπνο εραστών παρουσία των... συζύγων τους! (ΦΩΤΟ)Δυο θρυλικά ζευγάρια, η Μέριλιν Μονρό και ο Άρθουρ Μίλερ, ο Ίβ Μοντάν και η Σιμόν Σινιορέ. Ένα καλοκαίρι στο ξενοδοχείο Beverly Hills συναντιούνται, κάνουν παρέα όμως τότε «γεννιέται» ένας παράνομος έρωτας. Αυτός του Μοντάν με τη Μονρό...
 
Η ιστορία τους «αποτυπώθηκε» από τον φακό του Bruce Davidson σε μια σειρά φωτογραφιών από ένα δείπνο των δυο ζευγαριών. Λόγια που δεν ειπώθηκαν, βλέμματα που «σφάζουν».






Ήταν το καλοκαίρι του 1960 όταν Μονρό και Μοντάν γύριζαν στο Λος Άντζελες την ταινία Ένα ν’ αγαπηθούμε (Lets make love). Στο δωμάτιο 20 του θρυλικού ξενοδοχείου έμεναν η Σινιορέ με τον Μοντάν και στο 21 ο Μίλερ με τη Μονρό. 

Τα ζευγάρια ήρθαν κοντά και έκαναν παρέα. Πιο κοντά όμως ήρθαν η Μονρό και ο Μοντάν, που έζησαν έναν παράφορο έρωτα. 









Γρήγορα, οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν για τη σχέση της Αμερικανίδας ντίβας και του Γάλλου γόη. Λέγεται ότι η Σινιορέ δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει (και) αυτή την απιστία του Μοντάν.







Ήταν μεγαλύτερη από τη Μονρό και ζήλευε τη γυναίκα που ήταν σύμβολο του σεξ παγκοσμίως. Από την άλλη και η Μονρό ζήλευε τη Σινιορέ: ήταν μορφωμένη, είχε τεράστιο κύκλο φίλων, είχε αυτοπεποίθηση και κυρίως, ήταν μητέρα. Η Μέριλιν ήθελε όσο τίποτα ένα παιδί, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να το αποκτήσει.