Latest News

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Fan-Club: "Λατρεύουμε Πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη!" (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ REPORTAZ NET)

Ένα ολοκαίνουργιο Fan Club με την επωνυμία "Λατρεύουμε Πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη!" έκανε την εμφάνισή του κάτω στο λιμάνι...
 του Πειραιά. 

Το νέο Fan Club μας έστειλε αποκλειστικά την ιδρυτική του διακήρυξη, σημειώνοντας τα εξής:


Αγαπητό Reportaz Net, 


Θα θέλαμε να ενημερώσουμε εσάς και τους αναγνώστες σας ότι αποφασίσαμε να ιδρύσουμε το νέο Fan Club "Λατρεύουμε Πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη!", με έδρα το λιμάνι του Πειραιά.

Η ιδέα της δημιουργίας του "γεννήθηκε" μετά από μια σχετική ανάρτηση του blog και γι' αυτό λόγο σας στέλουμε αποκλειστικά την πρώτη μας ιδρυτική διακήρυξη. 
Αν και ακόμα δεν έχουμε προλάβει να οργανωθούμε όπως θα θέλαμε τουλάχιστον, θεωρήσαμε αναγκαίο να παρέμβουμε τώρα για λόγους συμβολικούς αλλά κυρίως πρακτικούς. 
Όπως μαθαίνουμε αυτές τις ημέρες, ολοκληρώνεται η σύνθεση της νέας δημοτικής αρχής του Γιάννη Μώραλη, που αναλαμβάνει επισήμως από την 1η Σεπτεμβρίου τα ηνία του Δήμου Πειραιά.
Στη νέα διοίκηση δεν μπορεί να μην έχει ρόλο-κλειδί ο Βαγγέλης Μαρινάκης! Αυτά τα έχει κι άλλες δουλειές, είναι αστεία πράγματα. Μπροστά στον Ολυμπιακό και τη ναυτιλιακή εταιρεία, ο Δήμος είναι παιχνιδάκι!
Μπορεί να τον στηρίζαμε στις δημοτικές εκλογές, αλλά αυτό θα ήταν μεγάλο ατόπημα να μην έχει ενεργό ρόλο στο Δήμο Πειραιά.
Σ' αυτήν την περίπτωση, όλα τα μέλη δηλώνουμε αποφασισμένα  ν' αντιδράσουμε με κάθε τρόπο. Αμέσως μετά τις δημαιρεσίες θα ξεκινήσουμε ανένδοτο αγώνα μέχρι να ικανοποιηθεί το αίτημα που συμμερίζονται οι 14.000 -και κάτι ψιλά- δημότες που τον τίμησαν με την ψήφο τους. (Εννοείται ότι όλοι αυτοί είναι υποψήφια μέλη του Fan Club)

Το προσωρινό προεδρείο του Fan Club

"Λατρεύουμε Πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη!"

@ Όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη θα πρέπει να πληρούν τις βασικές προϋποθέσεις, δηλαδή να είναι Πειραιώτες, Ολυμπιακοί, φυσικά να λατρεύουν Πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη...