Latest News

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Συνελήφθη ο 19χρονος δράστης για τη διπλή δολοφονία στην Μάνη: Ομολόγησε και αναζητείται ο συνεργός του


Στο κατόπι των δολοφόνων της Μάνης η ΕΛ.ΑΣ.: Δύο 18χρονοι οι βασικοί ύποπτοι- ΒρΕξιχνιάστηκε το άγριο διπλό έγκλημα στην Μεσσηνιακή Μάνη, καθώς, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 19χρονος που κρατείτο ως βασικός ύποπτος, ομολόγησε την ενοχή του και έχει...



ήδη συλληφθεί.
Η ΕΛ.ΑΣ. Αναζητεί τώρα τον 19χρονο συνεργό του και η σύλληψή του θεωρείται θέμα ωρών.
Ο συλληφθείς είναι ένας 19χρονος ελληνικής καταγωγής κάτοικος της περιοχής, ο οποίος κρατείται από την Αστυνομία, ενώ, ο δράστης και ο συνεργός του είχαν θεωρηθεί από την ώρα της προσαγωγής τους ως βασικοί ύποπτοι.
Οπως αναμενόταν τα κινητά τηλέφωνα των δύο θυμάτων έδωσαν απαντήσεις κάτι που οδήγησε στον εντοπισμό των βασικών υπόπτων, ενώ, οι κλήσεις που έκαναν οι δύο νεαροί προτού δολοφονηθούν παραμένουν στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ..
Την ίδια στιγμή, οι Αρχές βρήκαν το σκουτεράκι με το οποίο είχαν μεταβεί οι δύο φίλοι στην Καρδαμύλη, περίπου δέκα χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου βρέθηκαν οι σοροί τους, ενώ ενδεχομένως αυτό να είναι και το σημείο όπου οι Σγούρος και Κομμάτης ξυλοκοπήθηκαν βάναυσα.

Οπως όλα δείχνουν, το κίνητρο της δολοφονίας ήταν οικονομικό και σχετιζόταν με παράνομη εισαγωγή και πώληση αναβολικών και σκευασμάτων διατροφής.
Τα δύο θύματα φαίνεται πως είχαν προκαθορισμένο ραντεβού με τους δολοφόνους τους και στο σημείο όπου συναντήθηκαν καβγάδισαν, ενώ στη συνέχεια οι δύο 19χρονοι τους γάζωσαν κυριολεκτικά με μια κυνηγετική καραμπίνα.

Αναφορικά με τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιήθηκε η δολοφονία, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο θύματα είχαν ξυλοκοπηθεί άγρια προτού δολοφονηθούν, ενώ οι δράστες πιθανότατα να τους είχαν στήσει ενέδρα.
Οι δύο νεαροί φέρεται να πυροβολήθηκαν από πολύ κοντινή απόσταση, καθώς οι σοροί τους φέρουν εγκαύματα από τα πυρά που δέχθηκαν.
Παράλληλα, τα αρχαιοελληνικά τατουάζ που έφεραν οι δύο άνδρες και τα εθνικιστικά συνθήματα δημιουργούν ερωτήματα για το αν τα αίτια θα μπορούσαν να έχουν πολιτική χροιά, ωστόσο, κάτι τέτοιο στην παρούσα φάση των ερευνών θεωρείται απίθανο.