Latest News

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Δημαρχείο Πειραιά: To προεκλογικό κέντρο του Βασίλη Μιχαλολιάκου στην πλατεία Κοραή


Σε προεκλογικό κέντρο του απερχόμενου δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου έχει μετατραπεί το δημαρχείο του Πειραιά, τον...
τελευταίο καιρό.


Μάλιστα, κάποιοι αιρετοί (αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι), αλλά και συνεργάτες τους υπάλληλοι δεν κάνουν τίποτε άλλο όλη μέρα παρά να παίρνουν τηλέφωνα από το δημαρχιακό μέγαρο και να καλούν κόσμο στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του απερχόμενου Δημάρχου στην πλατεία Κοραή.
 Άλλοι τηλεφωνούν σε δημότες και προσπαθούν να τους πείσουν να τους ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές. 
Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες ημέρες δεν γίνεται τίποτα στην πόλη αν δεν υπάρχει εντολή από το γραφείο του δημάρχου.
Όλος ο μηχανισμός του δήμου δουλεύει με καθαρά ψηφοθηρικά κριτήρια και όχι τις ανάγκες των πολιτών. Ήδη υπάρχουν καταγγελίες από δημότες που απευθύνονται στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου. 
Ενδεικτικά καταγγέλλουν πως μόνο πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων δεν τους ζητάνε, αν και τους αντιμετωπίζουν ανάλογα με την κομματική τους ταυτότητα.  
Σύμφωνα με καταγγελίες, σε όσους δημότες δεν θεωρούν δικούς τους, δεν αλλάζουν ούτε καμένη λάμπα ούτε σπασμένα πλακάκια. Αντίθετα, μόνο τα μπάνια δεν έχουν  αλλάξει σε άλλες περιπτώσεις τα συνεργεία των εργολάβων που έχουν βγει προεκλογικά στις γειτονιές της πόλης...

@ Αυτά είναι κοινό μυστικό στην πλατεία Κοραή και είναι να απορείς που δεν έχουν υπάρξει καταγγελίες από τους άλλους υποψήφιους δημάρχους...