Latest News

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Εικόνα διάλυσης στο δημοτικό συμβούλιο Πειραιά- Προεκλογικές προσλήψεις - ρουσφέτια στο Δήμο

Προεκλογικό χάος επικρατεί στον Πειραιά. Δώδεκα μόλις μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, ο απερχόμενος δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος σχεδιάζει να προχωρήσει σε...


210 προσλήψεις!


Μάλιστα, είχε συγκαλέσει για σήμερα έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, το οποίο όμως διεκόπη λόγω έλλειψης απαρτίας. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεδρίαση προγραμματίζεται να συνεχιστεί αύριο στις τρεις το απόγευμα στην αίθουσα του 7ου ορόφου του κτιρίου της πλατείας Κοραή.
Με την προϋπόθεση ότι καταφέρουν και συγκεντρώσουν τους δημοτικούς συμβούλους που είναι εκ νέου υποψήφιοι και τρέχουν να μαζέψουν σταυρούς για τις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου
Νωρίτερα, είχε προηγηθεί συζήτηση για τον καθορισμό τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο των Δημοτικών - Περιφερειακών & Ευρωπαϊκών εκλογών της 18/5/14 & 25/5/14 στο Δήμο Πειραιά στους συνδυασμούς των υποψηφίων, για την προεκλογική προβολή τους και άλλων λεπτομερειών».
Εκεί, όπως έγινε γνωστό, τα εκλογικά περίπτερα του συνδυασμού του γαλάζιου απερχόμενου δημάρχου  θα συστεγάζονται με τα αντίστοιχα της ΝΔ στις ευρωεκλογές.

Για την ιστορία, στο δημοτικό συμβούλιο ήταν να συζητηθούν ακόμα τρία θέματα εκ των οποίων το πρώτο αφορά στην πρόσληψη συνολικά 210 εργατών καθαριότητας και άλλων ειδικοτήτων με δίμηνες συμβάσεις.  
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη το 1ο θέμα ήταν:
«Έγκριση πρόσληψης εκατόν εβδομήντα (170) εργατών καθαριότητας, τριάντα (30) οδηγών Γ΄ κατηγορίας και δέκα (10) χειριστών Μηχανημάτων με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου δίμηνης διάρκειας, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών - εποχικών αναγκών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν. 3584/2007 όπως ισχύει".
Τ' άλλα δύο θέματα αφορούσαν στην "αναγκαιότητα υλοποίησης δράσεων"(!) κι το άλλο στη μετακίνηση ενός περιπτέρου!

@ Καλά είναι δυνατόν να θέλουν να κάνουν ακόμα και τώρα προσλήψεις στο Δήμο Πειραιά;