Latest News

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Καρδαράς- Σταθάκη: "Παλαιοκομματικού τύπου μεθοδεύσεις του κ. Μιχαλολιάκου..."


Για παλαιοκομματικού τύπου μεθοδεύσεις του κ. Μιχαλολιάκου κάνουν λόγο οι δημοτικοί σύμβουλοι 
Γιάννης Καρδαράς και Μαρία Σταθάκη από το...









"Το Λιμάνι της Αγωνίας". 

Οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι αποχώρησαν από τη συνεδρίαση, με αποτέλεσμα η συνεδρίαση να μην πραγματοποιηθεί λόγω έλλειψης απαρτίας.

 Ειδικότερα, για το θέμα των προεκλογικών προσλήψεων  στο Δήμο Πειραιά, καταγγέλλουν: 

«Μόλις 10 ημέρες πριν από τις δημοτικές εκλογές η άλλοτε κραταιά δημοτική πλειοψηφία του κ. Μιχαλολιάκου, εισήγαγε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατά παράβαση του νόμου και κάθε έννοιας δεοντολογίας, θέματα για 210 προσλήψεις συμβασιούχων, υλοποίηση δράσεων πολλών χιλιάδων ευρώ και τη μετατόπιση περιπτέρων.

Κανένα από τα θέματα δεν είχε επείγοντα χαρακτήρα, που να δικαιολογεί τέτοια σπουδή, ώστε να συζητηθούν και να ψηφιστούν μεσούσης της προεκλογικής περιόδου. Γι’ αυτό, οι δημοτικοί σύμβουλοι του «Λιμανιού της Αγωνίας» κατήγγειλαν κατήγγειλαν τις παλαιοκομματικού τύπου μεθοδεύσεις του κ. Μιχαλολιάκου και αποχώρησαν από τη συνεδρίαση, με αποτέλεσμα η συνεδρίαση να μην πραγματοποιηθεί λόγω έλλειψης απαρτίας.
Ο κ. Μιχαλολιάκος και οι εναπομείναντες δημοτικοί του σύμβουλοι εξακολουθούν την πέραν κάθε νομιμότητας αντιδημοκρατική τακτική τους, που κατά τη διάρκεια της θητείας εφάρμοζαν. Σε λίγες ημέρες η ψήφος του πειραϊκού λαού θα τους εξαναγκάσει σε αποχώρηση και θ’ ανατρέψει αυτές τις πρακτικές".