Latest News

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Ποιος είναι ο Γιάννης Μώραλης (ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας Γιάννης Μώραλης είναι αναμφισβήτητα το πρόσωπο της ημέρας, καθώς θα ηγηθεί του 
ψηφοδελτίου στις εκλογές του Μαΐου στο...
μεγάλο λιμάνι.
Ο 46χρονος Γιάννης Μώραλης προέρχεται από πολιτική οικογένεια, καθώς είναι γιος του αείμνηστου υφυπουργού Παιδείας Πέτρου Μώραλη. 
Αν και ίσως δεν είναι ευρέως γνωστό, ο ίδιος δεν είναι πρώτη φορά που συμμετέχει ενεργά σε Αυτοδιοικητικές εκλογές. Το 1998 ήταν υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος με τον τότε συνδυασμό του Κουλουμπή για την υπερνομαρχία Αθηνών-Πειραιά.
Στη συνέχεια αποφάσισε ν' ασχοληθεί αποκλειστικά με την αγαπημένη του ομάδα. Επί της ουσίας είναι ο άνθρωπος που ανέλαβε να συντονίσει τους συνδέσμους των οργανωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού. 
Παντρεύτηκε μόλις πριν δύο χρόνια-στις 8 Ιουλίου του 2012- την εκλεκτή της καρδιάς του Βάλια στην Κρήτη κι έχουν δύο παιδάκια. 
Ο πρωτότοκος γιος τους, Πέτρος που βαφτίστηκε μαζί με τον γάμο του ζευγαριού, πήρε το όνομα του παππού του. 
Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οι Λευτέρης Σπανάκης και Αγγελική Κοτσαλίδη. 
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του Σωκράτη Κόκκαλη στους «ερυθρόλευκους», ενώ τον ίδιο ρόλο έχει κι από την ημέρα που απέκτησε την ομάδα ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Γιάννης Μώραλης γεννήθηκε το 1968 και φοίτησε στο οικονομικό τμήμα του Πανεπιστημίου Πειραιά. Γιός του αείμνηστου Υπουργού Πέτρου Μώραλη είχε πάντα ενδιαφέρον για τα κοινά και την πολιτική χωρίς όμως να έχει ενταχθεί ενεργά σε κάποιο πολιτικό κόμμα.
Εργάζεται απο 22 ετών. Τα τελευταία 20 χρόνια δραστηριοποιείται στον Πειραιά τόσο ως ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο του αθλητικού Marketing και της επικοινωνίας, όσο και ως στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχοντας αναλάβει σημαντικές θέσεις ευθύνης. 
Το 2011 ανέλαβε τη θέση του Αντιπροέδρου και Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ.
Το 2012 εκλέχτηκε Πρόεδρος της Super League όπου και παραμένει μέχρι σήμερα.
Είναι παντρεμένος με τη Βάλια Κυριαζή και έχουν δύο παιδιά.