Latest News

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Δείτε ποια αρραβωνιάστηκε ο Τζορτζ Κλούνεϊ, κορίτσια...

Αρραβωνιάστηκε ο Τζορτζ Κλούνεϊ; Ένας από τους πιο αμετανόητους εργένηδες του Χόλιγουντ, ο Αμερικανός ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ, ενδέχεται να μην ανήκει πλέον στο κλαμπ των...
«ελεύθερων και ωραίων». 
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, φέρεται να πήρε την μεγάλη απόφαση και να αρραβωνιάστηκε τη φίλη του, την Βρετανίδα δικηγόρο Αμάλ Αλαμουντίν.
Οι φήμες φούντωσαν μετά το εντυπωσιακό δαχτυλίδι που φορούσε η 36χρονη φίλη του Κλούνεϊ, Αμάλ Αλαμουντίν, κατά την διάρκεια δείπνου σε κοσμοπολίτικο εστιατόριο του Μαλιμπού, στο Λος Άντζελες, μαζί με τη Σίντι Κρόφορντ και τον σύζυγό της που είναι παλιοί φίλοι του 53χρονου ηθοποιού.
«Ο Τζορτζ και η Αμάλ δεν το κρύβουν ούτε όμως και το προβάλλουν», σχολιάζει το περιοδικό People, επικαλούμενο «καλά πληροφορημένη πηγή» στο χθεσινό τεύχος του.
«Νομίζω ότι θέλουν αυτοί που τους αγαπούν να ξέρουν για τον αρραβώνα τους και ότι σκοπεύουν να μείνουν μαζί για πάντα», λέει η πηγή προσθέτοντας ότι ο αρραβώνας πρέπει να έγινε «σχετικά πρόσφατα» και ότι κατά τα φαινόμενα το ζευγάρι δεν έχει ακόμη αποφασίσει για γάμο.
Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν, σύμφωνα με το People στο Λονδίνο, πέρυσι τον Οκτώβριο. Έκτοτε κυκλοφορούν μαζί στη Νέα Υόρκη, ενώ έχουν ταξιδέψει στις Σεϋχέλες και στην Τανζανία για σαφάρι.
Εκπρόσωπος του Κλούνεϊ αρνήθηκε να σχολιάσει την προσωπική ζωή του ηθοποιού, σύμφωνα με το ET και το ΤΜΖ.
Ο σταρ του Χόλιγουντ υπήρξε παντρεμένος από το 1989 έως το 1993 με την ηθοποιό Τ. Μπαλσαμ. Μετά το διαζύγιό του είχε πολλές σχέσεις, με διάσημες και μη, αλλά ποτέ δεν φάνηκε έτοιμος να κάνει πάλι το μεγάλο βήμα, ορκιζόμενος ότι δεν θα ξαναπαντρευτεί «ποτέ».
Να είναι άραγε η 36χρονη Αμάλ, εκείνη που κατάφερε να του αλλάξει γνώμη; Στην περίπτωση του Τζορτζ Κλούνεϊ δύσκολα θα μπορούσες να αποφανθείς με βεβαιότητα.