Latest News

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Το τελευταίο χαρτί του Ολυμπιακού

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης, Ολυμπιακός παίζει απόψε το τελευταίο του χαρτί και δεν πρέπει να χάσει...
την παρτίδα! Μπορεί τα πρώτα δύο ματς με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης να δίνουν ένα ξεκάθαρο προβάδισμα στους Μαδριλένους, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει και έτσι, οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να δώσουν απαντήσεις στο παρκέ.
Σήμερα στις 20:00, λοιπόν, στο ΣΕΦ, θα ψάξουν τη μία νίκη που θέλουν προκειμένου να αλλάξει η ψυχολογία τους και να μπορέσουν να γυρίσουν τη σειρά.
Η εν λόγω αποστολή βέβαια, μόνο εύκολη δεν είναι… Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν χωρίς τον Στράτο Περπέρογλου, λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρούσε εδώ και μέρες. Ο ίδιος δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε χθες.
Από την άλλη, ο Λάσο δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ντοντέι Ντρέιπερ, αλλά επανέρχεται ο «καυτός» σουτέρ Τζέισι Κάρολ, ενώ ο τραυματισμός του Σέρχιο Ροντρίγκεθ δεν αποδείχτηκε σοβαρός. Η Ρεάλ έχει ηττηθεί όλες κι όλες τρεις φορές μέσα στην εφετινή σεζόν, σε συνολικά 56 αγώνες, πράγμα που δείχνει την εκπληκτική φόρμα στην οποία βρίσκεται!
Όσο όμως υπάρχουν ελπίδες οι «ερυθρόλευκοι» οφείλουν να παλέψουν! Στο πλευρό τους άλλωστε θα έχον τον κόσμο τους, ενώ στη χθεσινή προπόνηση βρέθηκαν και οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος!
Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Σάσα Πουκλ (Σλοβενία) και Ρετζέπ Ανκαραλί (Τουρκία), θα είναι οι διαιτητές του αγώνα.