Latest News

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:16χρονος ταξίδεψε για 5 ώρες κρυμμένος στη ρόδα αεροπλάνου!

Magnify ImageΜοιάζει απίστευτο, αλλά ο 16χρονος επέζησε από τις πολικές θερμοκρασίες και εντοπίστηκε από υπαλλήλους της εταιρείας...
στο αεροδρόμιο! 
Λίγα λεπτά με την προσγείωση ο νεαρός πήδηξε από τoν πίσω τροχό του αεροσκάφους και άρχισε να περιφέρεται στον αεροδιάδρομο.   
Το FBI επιβεβαίωσε ότι ο έφηβος ταξίδεψε από το Σαν Χοσέ στο Μάουι κρυμμένος για πάνω από πέντε ώρες στο κενό των τροχών, αλλά εξακολουθεί να παραμένει μυστήριο το πώς επέζησε στα 38.000 πόδια, τις χαμηλές θερμοκρασίες και την έλλειψη οξυγόνου.   Η ανακοίνωση ανέφερε πως ο νεαρός κρύφτηκε στο αεροπλάνο μετά από καβγά που είχε με την οικογένειά του και η μόνη εξήγηση που μοιάζει να δικαιολογεί την επιβίωσή του είναι να έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια της πτήσης. 
Εκπρόσωπος του αεροδρομίου δήλωσε πως το αγόρι δεν θυμάται τίποτα από την πτήση ενώ επιβεβαίωσε πως το υλικό από τις κάμερες του αεροδρομίου στο Σαν Χοσέ τον δείχνει να πλησιάζει το αεροσκάφος λίγο πριν την απογείωσή.    
Προς το παρόν η ταυτότητα του δεν έχει γίνει γνωστή και ο 16χρονος έχει μεταφερθεί για εξετάσεις και ιατρική φροντίδα, ενώ οι αρχές είναι πολύ επιφυλακτικές με τις πληροφορίες και θα εξετάσουν πολύ πιο προσεχτικά τις συνθήκες μέσα στις επόμενες ώρες.