Latest News

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Πόσο κόστισε η φιέστα για το παλιό ρολόι (ΕΓΓΡΑΦΟ)


Το κόστος της προεκλογικής  επικοινωνιακής φιέστα της απερχόμενης δημοτικής αρχής για την εκδήλωση ανακατασκευής του παλιού ρολογιού ξεπέρασε τις...
8.500 ευρώ!
Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από το επίσημο έγγραφο που ανάρτησε ο Δήμος Πειραιά στο Διαύγεια, αν και οι ίδιοι συνήθως αμφισβητούν και διαψεύδουν τους δικούς προϋπολογισμούς μόνο φυσικά όταν βγουν στη δημοσιότητα. 
Στο ποσόν αυτό θα μπορούσε να συνυπολογίσει κανείς τα λειτουργικά έξοδα του Δημοτικού Θεάτρου, που ανέρχονται σε 2.500 ευρώ την ημέρα, όπως έχει δηλώσει δημόσια ο καλλιτεχνικός διευθυντής. 
Έτσι, φθάνουμε τις 11.000 ευρώ χωρίς να υπολογίσουμε τα έξοδα για την διοργάνωση της συναυλίας της Φωτεινής Δάρρας και του Λάκη Χαλκιά. Ακόμα και αν οι δύο καλλιτέχνες προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς θα υπήρχαν λοιπά έξοδα για την εκδήλωση (μουσικοί, τεχνικοί, κλπ)
Το συνολικό ποσόν που εισπράχτηκε από τη φιέστα παραμένει άγνωστο, αφού δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία επίσημη ενημέρωση από το Δήμο Πειραιά. 
@Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν κάτι ανεπίσημες εκτιμήσεις-ζωγραφιές που δεν μπορούν να ληφθούν υπόψη από σοβαρούς ανθρώπους...