Latest News

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Το παραμύθι με τις νέες υπόγειες θέσεις πάρκινγκ


Είναι γεγονός ότι η απερχόμενη δημοτική αρχή αδυνατεί να δώσει λύση στο πρόβλημα της έλλειψης χώρων στάθμευσης με το παρκάρισμα στον Πειραιά θυμίζει όνειρο...
θερινής νυχτός.


Το πρόβλημα έχει επιδεινωθεί μετά τις μονοδρομήσεις χάθηκαν 300 θέσεις στάθμευσης, εκ των οποίων οι 200 ήσαν παράνομες χωρίς να έχει υπάρξει κανένας σχεδιασμός για την αναπλήρωση τους με την εφαρμογή των νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο κέντρο της πόλης. 
Ωστόσο  ο απερχόμενος δήμαρχος συνεχίζει να δουλεύει τους δημότες  και δύο μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές υπόσχεται ότι εξαγγέλλει για μια ακόμη φορά πως θα εφαρμόσει την ελεγχόμενη στάθμευση και θα φτιάξει υπόγεια πάρκινγκ!
Έτσι, μίλησε ξανά για μόνιμες υπόγειες θέσεις, που θα γίνουν... στο μέλλον στον Πειραιά, όταν -λέει-υπόγειος δρόμος  «θα έρθει» από το ΣΕΦ, μέχρι το λιμάνι και θα έχει δύο άξονες με υπόγεια μεγάλα πάρκινγκ, το ένα στον Άγιο Διονύση και άλλο στον Άγιο Σπυρίδωνα!

Όμως το αποκορύφωμα της υποκρισίας ήταν η εξαγγελία ότι "η Ράλλειος θα έχει 3-5 επίπεδα κάτω, που θα είναι υπόγειες θέσεις στάθμευσης". Πως θα γίνει αυτό δεν είπε, αφού κατά καιρούς έχει πει ότι την γκρεμίσει και θα την κάνει πάρκο και μετά είπε ότι θα την δώσει να στεγαστούν τα δικαστήρια του Πειραιά. 

@ Μήπως υποτιμούν τη νοημοσύνη των δημοτών με τα παραμύθια για τις νέες υπόγειες θέσεις πάρκινγκ στον Πειραιά...