Latest News

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Τώρα ποιος κοροϊδεύει ποιον...



Ο απερχόμενος δήμαρχος δήλωσε άγνοια και πήρε τηλέφωνο τον απόντα πρόεδρο για να τον ενημερώσει σχετικά με τα 50.000 ευρώ που δίνουν για τη στελέχωση του Γραφείου Τύπου στο Δημοτικό Θέατρο, που αποκάλυψε...
το "Reportaz Net". 
Εκείνος υποστήριξε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά πυροδότησε νέα ερωτήματα.
Η απόφαση ελήφθη στην πρώτη συνεδρίαση του ΟΠΑΝ για το 2014 κι η προκήρυξη του "πρόχειρου διαγωνισμού", όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά,  έχει αναρτηθεί στο Διαύγεια.
Μάλιστα, η απόφαση είναι σχεδόν 17 σελίδες και δημοσιοποιήθηκαν ενδεικτικά κάποια χαρακτηριστικά αποσπάσματα για πρακτικούς λόγους.
Τώρα επί της ουσίας  ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ επιχειρεί να διαψεύσει την δική του την απόφαση, την οποία είχε αναρτηθεί από τον ίδιο τον Οργανισμό.
Εν πάση περιπτώσει, χρειάζεται να υπάρχει μια επίσημη απάντηση για το συγκεκριμένο θέμα με την στελέχωση με δύο άτομα για την προβολή του Δημοτικού Θεάτρου και ποια θα είναι η αμοιβή τους.  
Αν δεν γνωρίζουν μπορούν να ρωτήσουν κάποιον που ξέρει, όπως για παράδειγμα τον πρώτο καλλιτεχνικό διευθυντή. Ο τελευταίος στην "παρθενική" του εμφάνιση στο δημοτικό συμβούλιο όταν αράδιαζε τα φανταστικά ποσά από τις δωρεάν χορηγίες είχε αναφέρει και κάποιο όνομα...
 @Αυτά προς το παρόν, αλλά και θα επανέλθουμε, για να δούμε ποιος κοροϊδεύει ποιον...