Latest News

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Τι έγινε με τα έξοδα της εκδρομής στη Μασσαλία...

Ήταν τον περασμένο Ιούλιο όταν ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος συνοδευόμενος από τον σύμβουλο του πρωθυπουργού Δημοσθένη Δαββέτα, τον πρόεδρο του ΟΠΑΝ Γιώργο Σιγάλα αλλά και με...
διάφορες καλλιτεχνικές ομάδες ταξίδεψε στη Μασσαλία για να βάλει «στον χάρτη του Πολιτισμού τον Πειραιά», όπως δήλωνε χαρακτηριστικά. Τότε είχε προκληθεί σάλος με το υπέρογκο ποσό των 135.615 ευρώ, που σπατάλησε ο Δήμος για το ταξιδάκι...αναψυχής στην Μασσαλία.

Όταν γύρισε η αποστολή από τη Γαλλία δόθηκαν ελάχιστα στοιχεία για το πως οφέλησε πολιτιστικά η παρουσία του Δημάρχου στη Μασσαλία τον Πειραιά.
Μάλιστα ο Βασίλης Μιχαλολιάκος είχε κλείσει ραντεβού στα τέλη Σεπτεμβρίου (μεταξύ 23-29) με τους επικεφαλής των παρατάξεων στη Δημοτική Πινακοθήκη, έτσι ώστε να τους ενημερώσει ενδελεχώς, ενώ θα καλούθσαν στη συνάντηση και εκπροσώπους των ΜΜΕ.
Εκεί οι αιρετοί και οι δημοσιογράφοι θα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και το πανάκριβο βίντεο που το κόστος ξεπέρασε συνολικά τις 60.000 ευρώ και είχε θέσει υποψηφιότητα για όσκαρ... σπατάλης εν περίοδο κρίσης!
Τι έγινε με την αναλυτική ενημέρωση για το ταξίδι στη Μασσαλία; Και το κυριότερο: Πως ακριβώς έπιασαν τόπο τα σχεδόν 140.000 ευρώ που ξοδεύτηκαν;