Latest News

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Ποιο είναι το αντίπαλο δέος του Μιχαλολιάκου (ΕΙΚΟΝΑ)

Ένα πράγμα που έχει καταφέρει και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία στα τρία χρόνια της θητείας ο απερχόμενος δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος είναι ότι έχει αναδείξει ως βασικό αντίπαλό του...

 τον Γιάννη Καρδαρά.

 Αυτό μπορεί να μην το ξέρει ούτε ο ίδιος, αλλά έχει κάνει αίσθηση και συζητείται στα 'πηγαδάκια" κάτω στο λιμάνι του Πειραιά. 
Με την απουσία του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννη Μίχα, αλλά και τη δικαστική εμπλοκή  του Πέτρου Μαντούβαλου, σε συνδυασμό με την επικοινωνιακή τακτική και τις συνεχείς επιθέσεις στη "συνιστώσα" δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος έχει πετύχει να κάνει αντίπαλος δέος του τον δημοτικό σύμβουλο από το "Λιμάνι της Αγωνίας". 
 Κάτι που μάλλον δεν έχει πάρει χαμπάρι ούτε ο ίδιος ο δήμαρχος, καθώς προφανώς δεν του το έχει πει κανείς από το περιβάλλον του στο 7ο όροφο του ιδρύματος της πλατείας Κοραής. 
 Βέβαια μπορεί να συνεχίσει την ίδια τακτική αν και δεν φαίνεται να έχει κανένα νόημα, καθώς ο Καρδαράς δεν θα είναι καν υποψήφιος δήμαρχος, όπως δείχνουν έως τώρα τα πράγματα. 
 @ Το στιγμιότυπο με τον δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο να κάθεται δίπλα στα έδρανα με τον δημοτικό σύμβουλο από το "Λιμάνι της Αγωνίας" Γιάννη Καρδαρά είναι από την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Πειραιά και έχει πλέον τη δική του συμβολική σημασία για το αντίπαλος δέος του δημάρχου...