Latest News

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Το "παρατράγουδο" στην κοπή πίτας του ΕΒΕΠ

Μια παραφωνία που δεν ταίριαζε καθόλου στο εορταστικό κλίμα της εκδήλωσης, σημάδεψε την κοπή πίτας στο ΕΒΕΠ. Τα αίματα άναψαν όταν ο απερχόμενος Δήμαρχος Πειραιά αναφέρθηκε στον χαιρετισμό του στο θέμα...
των Δικαστηρίων Πειραιά.
Μιλώντας επιχείρησε να εμφανιστεί ως ο άνθρωπος που εμπόδισε τη μεταφορά των Δικαστηρίων αν και πήρε χαμπάρι τελευταίος ότι φεύγουν τα Δικαστήρια από την πόλη.

Μάλιστα, προσπάθησε ούτε λίγο ούτε πολύ να επιπλήξει τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά Στέλιο Μανουσάκη, ζητώντας του τον λόγο γιατί στην ομιλία της κοπής πίτας των δικηγόρων δεν έκανε αναφορά στη μετεγκατάσταση των Δικαστηρίων!

Τη στιγμή, που μιλούσε ο απερχόμενος Δήμαρχος, σύμφωνα με πληροφορίες, δημοτική σύμβουλος-δικηγόρος στο επάγγελμα, άρχισε να φωνάζει από το ακροατήριο «είσαι ψεύτης, είσαι ψεύτης»!
Επικράτησε αμηχανία στην αίθουσα με το "παρατράγουδο"  αυτό ν' αποτελεί μια παραφωνία στην κατά τ' άλλα εορταστική εκδήλωση. 
Κάτι φυσικά που ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ και "οικοδεσπότης" Βασίλης Κορκίδης δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα συμβεί στην κοπή πίτας...