Latest News

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Οι δύο όψεις των Χριστουγέννων στον Πειραιά! (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΕΤ)

Άστεγοι και στολίδια...
Πασαλιμάνι, μέρα μεσημέρι. Ένας άστεγος κοιμάται στο παγκάκι, ενώ λίγα μέτρα δίπλα του υπάλληλοι από τα συνεργεία του Δήμου Πειραιά στήνουν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο που θα φωταγωγήσει ο Δήμαρχος της πόλης Βασίλης Μιχαλολιάκος. 
Η αποκλειστική φωτογραφία του "Reportaz Net" αποκαλύπτει πως...
ετοιμάζονται να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα στον Πειραιά. 
 Από τη μια πλευρά, είναι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας που είδαν τη ζωή τους να γκρεμίζεται ξαφνικά και βρέθηκαν να κοιμούνται στα παγκάκια της πόλης. Από την άλλη, η Δημοτική Αρχή του Βασίλη Μιχαλολιάκου ν' ασχολείται με την επικοινωνιακή φιέστα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, κάνοντας τα "στραβά μάτια" σε μια σκληρή πραγματικότητα στο κέντρο του Πειραιά. 
Ο Δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος συνηθίζει να λέει:
 "Στον Πειραιά δεν υπάρχει άνθρωπος χωρίς ένα πιάτο φαΐ, χωρίς ένα κρεββάτι, χωρίς φάρμακα και κανείς άπορος χωρίς ρεύμα. Όχι σήμερα, αλλά εδώ και τρία χρόνια. Εμείς όμως δεν χρησιμοποιούμε τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας ως κομπάρσους άθλιας πολιτικάντικης προπαγάνδας. Σεβόμαστε πρώτα απ’ όλα την αξιοπρέπεια των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν δύσκολες στιγμές και στηρίζουμε αθόρυβα, θεσμικά και όχι περιστασιακά για λόγους ψηφοθηρίας". 
Ωστόσο, τα λεγόμενα του Δημάρχου έρχονται να διαψεύσουν οι εικόνες με τον άστεγο να κοιμάται μέρα μεσημέρι σε παγκάκι, ενώ  δίπλα τα συνεργεία του Δήμου στήνουν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι, όπου βρίσκονται στο επίκεντρο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στον Πειραιά.
ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ REPORTAZ NET 






@ Έτσι, γιορτάζουν τα Χριστούγεννα του 2013 στον Πειραιά...