Latest News

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Προεκλογικό πυροτέχνημα το Ρολόι του Πειραιά


Ως προεκλογικό πυροτέχνημα χαρακτήρισαν δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης την εξαγγελία του δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου να ξαναχτίσει το Ρολόι του Πειραιά που κατεδάφισε ο δήμαρχος της...
Δικτατορίας Αριστείδης Σκυλίτσης το 1968. 
Μάλιστα ο Γιάννης Καρδαράς ζήτησε να πάρει πίσω την προεκλογική υπόσχεση καθώς δεν μπορεί να χτιστεί στο αρχικό σημείο, αφού εκεί υπάρχει ο Τινάνειος Κήπος και συγκοινωνιακός κόμβος. 
Σκληρή κριτική άσκησε και ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Σαλπέας ο οποίος δήλωσε πως το έργο αυτό είναι εκτός πραγματικότητας και δεν αποτελεί προτεραιότητα σε ένα Πειραιά που στερείται βασικών υποδομών.  
Η απάντηση του δημάρχου ήταν ασφαλώς πως το Ρολόι θα ξαναχτιστεί. 
Το αστείο ήταν πως ευχαρίστησε τις προηγούμενες δημοτικές αρχές που «κράτησαν το όνειρο ζωντανό» προυπολογίζοντας μόλις 9.200 ευρώ για το χτίσιμο του Ρολογιού! 
Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος επανέλαβε πως θα πουληθεί το οικόπεδο του δήμου που βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων στο Ρέντη, ενώ μέχρι στιγμής έχει πολλές προσφορές από απλούς και όχι τόσο απλούς ανθρώπους που θα προκαλέσουν εντύπωση! 
Κοινή αίσθηση συμβούλων της αντιπολίτευσης ήταν πως ο δήμαρχος εν όψει εκλογών «ξέθαψε» το Ρολόι του Πειραιά για να έχει κάτι να υποσχεθεί στους δημότες...